To je to što me zanima!

Zlatko Dalić aktivirao pretpoziv krilnom napadaču viceprvaka

Pašalić je za Rijeku ove sezone odigrao 15 utakmica u svim natjecanjima i zabio je tri gola, uz tri asistencije. Za reprezentaciju Hrvatske nastupio je pet puta i zabio jedan gol, a bio je dio "vatrenih" i na Euru u Njemačkoj
Vidi originalni članak

Marco Pašalić (24) pozvan je u hrvatsku nogometnu reprezentaciju, objavio je HNS na službenim stranicama. Izbornik Zlatko Dalić aktivirao je pretpoziv za krilnog napadača Rijeke koji će se priključiti reprezentaciji za utakmice u Ligi nacija protiv Škotske i Poljske

POGLEDAJTE VIDEO

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

"Vatreni" se okupljaju 7. listopada u Zagrebu, a utakmica protiv Škotske na rasporedu je 12. listopada na Maksimiru. Tri dana kasnije, Hrvatska igra s Poljskom u Varšavi. S aktivacijom pretpoziva Pašaliću, Dalić će na raspolaganju za listopadsku akciju imati 26 igrača. S obzirom na to da za utakmicu mogu konkurirati 23, trojica će izostati i dvoboje pratiti s tribina u Zagrebu, odnosno Varšavi. 

Pašalić je za Rijeku ove sezone odigrao 15 utakmica u svim natjecanjima i zabio je tri gola, uz tri asistencije. Za reprezentaciju Hrvatske nastupio je pet puta i zabio jedan gol. 

Još jedan igrač Rijeke dobio je poziv u reprezentaciju, ali riječ je o Martinu Zlomisliću (26) koji je pozvan u reprezentaciju BiH za utakmice protiv Njemačke 11. listopada i Mađarske 14. istog mjeseca. Izbornik Sergej Barbarez od ranije na popisu ima i Stjepana Radeljića koji skupa s Galešićem i Zlomislićem (kao i Smolčićem i Devetkom) čini najbolju obranu HNL-a koja je primila jedan gol u osam kola!

PRIJATELJSKA INVAZIJA U Zagreb stiže gotovo tri tisuće Škota! HNS im dao cijeli jug...

Podsjetimo, "vatreni" nakon prva dva kola Lige nacija imaju po pobjedu (Poljska 2-1) i poraz (Portugal 2-1). 

Idi na 24sata

Komentari 26

  • ktm686 03.10.2024.

    Sad će ga Dalić dati da igra desnog beka LoL

  • Thu, Oct 03.10.2024.

    Pašalić zaslužuje biti u prvih 11 repke !

  • Bum klik klak Dinamo opet prvak 03.10.2024.

    Kakav pretpoziv ? Marco Pašalić zaslužuje biti u prvih 11 repke !

Komentiraj...
Vidi sve komentare