To je to što me zanima!

Zlatan Ibrahimović: Ja u Man. Cityju? Najbolje je da šutim...

Imam još tri godine ugovora s Milanom i namjeravam ih ispuniti. Ali u nogometu se stvarno mnogo toga može promijeniti u sekundi, rekao je Milanov napadač Zlatan
Vidi originalni članak

Posljednjih dana se sve češće u engleskom i talijanskom tisku pisalo o mogućem odlasku Zlatana Ibrahimovića iz Milana u Manchester City. Sam 29-godišnji švedski nogometaš je za Gazzettu dello Sport rekao:

- Najbolje bi bilo da šutim.

Ibrahimović trenutačno jedino razmišlja kako osvojiti naslov prvaka Italije sa svojom momčadi.

- U nogometu se stvarno mnogo toga može promijeniti u sekundi, ali ja sam već ranije najavio što želim do kraja karijere. Imam još tri godine ugovora s Milanom i namjeravam ih ispuniti. 

- Nakon toga bi vrlo vjerojatno zaključio karijeru. Nemam više snage za promjene, mijenjanje gradova i klubova, te neki novi početak - zaključio je Šveđanin.

Idi na 24sata

Komentari 4

  • Primera 29.03.2011.

    Ma too, bravo Arapi. Vi ste trebali napraviti od Citya najveceg konkurenta za naslov s obzirom kolko imate para, al sta ce vam pare kad nemate pamet i kad nemate pojma o nogometu.

  • MarioGospoda 29.03.2011.

    bolje bi im bilo da za mourinha daju jedno 20 miliona funti...ako ne uspije nista barem ce poslozit ekipu :)

  • stef_mrcina 29.03.2011.

    Dovedite Ibrahimovića, Pata, Torresa, Villu i još bar 3 napadača, i igrajte 0-0-10... Jebote kakva politika kluba, ko da samo napad igra, strašno...

Komentiraj...
Vidi sve komentare