To je to što me zanima!

Život joj je visio o koncu 2008., a kao dijete napustio ju je otac

Sandra Elkasević ex Perković na Olimpijskim igrama u Parizu bila je tek četvrta favoritkinja za zlato, a na kraju je osvojila brončanu medalju. Disk je bacila najdalje ove sezone
Vidi originalni članak

Sandra Elkasević (34) zlatnim slovima ostat će upisana u povijest našega sporta. Na Olimpijskim igrama u Parizu osvojila je svoju treću olimpijsku medalju, petu za Hrvatsku na ovim igrama! Najboljim hicem sezone od 67.51 m završila je iza Kineskinje Bin Feng koja je također disk bacila 67.51 m, a zlato je osvojila Valerie Allman hicem od 69.50 m. A Sandrina je priča počela prije 34 godine. Bila je nestašno dijete, a to ju je jednom (ne)prilikom gotovo koštalo.

Ovaj sadržaj dostupan je samo 24sata PLUS+ korisnicima na portalu

Neometano uživanje u 24sata sadržaju i brojne pogodnosti dostupne su na originalnom članku.
Idi na 24sata

Komentari 43

  • Zima19 07.08.2024.

    Sandra je u svijetu pokazala i promovirala Hrvatsku i tu joj svi moramo skinuti kapu i od srca čestitati. Njoj ti uspjesi nisu poklonjeni, dapače krvavo ih je zaradila. Još poznajući naš sustav sporta, taj put se svakome oteža maksimalno. Osobno, nikad mi nije prisjela kao osoba, ali da je imala respekt zbog rezultata, imala je.E sad njena kultura i sve što ono nosi je drugi par cipela. Onaj intervju od neki dan, zaista je bilo teško gledati. Teška nevjerica i šok. Ali eto, to je samo dokaz da su i oni ljudi od krvi i mesa. Biti vrhunski sportaš ne znači da si i vrhunska osoba.

  • muuuuu 06.08.2024.

    Kao sportas odlična ali kad počne pričat onda katastrofa....ali ono svi imamo neke mane

  • branimir220250 06.08.2024.

    red je bio da ostavi svoje prezime i pridoda ovo kod udaje. to je ne samo red prema državi nego i moralna obveza.❌😹❌❌❌

Komentiraj...
Vidi sve komentare