To je to što me zanima!

Zidane: Zadatak mi je da Bale postane bolji igrač od mene...

Mi u Realu nismo niti jednog trenutka sumnjali u njega i njegove kvalitete. Znali smo zbog čega smo ga doveli, rekao je Zidane o kvalitetama Velšanina, Garetha Balea...
Vidi originalni članak

U Garetha Balea mnogi su već počeli sumnjati nakon što odmah po dolasku u Real nije počeo opravdavati visinu svoje odštete. Međutim, sjajni Velšanin ušao je u pravu formu i kritičarima je začepio usta. Ancelottijev pomoćnik Zinedine Zidane tvrdi kako su u klubu uvijek vjerovali u njega.

- Mi u Realu nismo niti jednog trenutka sumnjali u njega i njegove kvalitete. Znali smo zbog čega smo ga doveli i zbog čega smo se toliko namučili da ga dovedemo. Zbog njegovih kvaliteta smo i bili toliko strpljivi u pregovorima s Tottenhamom - rekao je Zidane i dodao:

- Sada mi je zadatak da postane bolji igrač u klubu nego što sam to bio ja. A ima sve predispozicije za to: može zabiti, ima brzinu, može kreirati gol, a uz to i sjajno izvodi slobodne udarce.

Idi na 24sata

Komentari 28

  • DzozeMurinjo 04.12.2013.

    On bi mogao biti poput Giggsa i to bi bio za njega veliki kompliment,jer u Giggs-ovo vrijeme je bio Zidane,Kaka,Ronaldihno,Ronaldo pa je tesko bilo osvojiti titulu igraca godine.A on se natjece sa Ronaldom,Riberyem,Messijem koji igraju njegovu poziciju gdje jedino mogu pokazati individualno znanje jer ostale pozicije na terenu su podredene ekipi.

  • madridista-de-corazon 04.12.2013.

    Bale će biti odličan igrač,ali neće biti bolji od Zidanea ;)

  • AnteG 04.12.2013.

    nemoguće!

Komentiraj...
Vidi sve komentare