To je to što me zanima!

VIDEO Nije znao gdje je: Zhang nokautirao Deontaya Wildera i poslao ga u boksačku mirovinu

Prije dvije godine Kinez je izgubio od Hrgovića. Iako je deset godina stariji od Filipa, nakon toga dobio je priliku pokazati se u još četiri borbe s vrhunskim protivnicima. Ni za Hrgu nije kasno...
Vidi originalni članak

Kinez Zhilei Zhang (41, 26-2-1) pobijedio je u šlagerskoj borbi noći u Saudijskoj Arabiji Amerikanca Deontaya Wildera (38, 43-3-1) nokautom u petoj rundi i tako je sjajna boksačka priredba u Rijadu završila pobjedom svih petorice boraca promotorske kuće Queensberry, koju vodi Frank Warren, protiv Matchroomovih, o kojima se brine Eddie Hearn.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

I dok je Warren već i prije te borbe znao je da će njegova ekipa otići bogatija za tri milijuna dolara, Zhang je u okršaju dvojice bombardera ostao u svjetskom vrhu, s kojega ga je privremeno spustio Filip Hrgović kada ga je pobijedio pretprošle godine. Zhang i Wilder prije okršaja zajedno su imali nevjerojatna 63 nokauta! Wilder 42, Zhang 21. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Noćas je Kinez bio bolji cijelu borbu, a s dva gromovita udarca desnicom, inače ljevak Zhilei srušio je Amerikanca, bivšeg prvaka, i poslao ga u mirovinu, koju je Wilder najavio uoči ove borbe.

Hrgović je u pretposljednjoj borbi večeri izgubio od Daniela Duboisa prekidom u osmoj rundi, nakon što je liječnik procijenio da ne može nastaviti s oba oka krvava. No, nema razloga da ne dobije još jednu šansu.

Uostalom, baš je Zhang nakon poraza od Filipa dvaput pobijedio Joea Joycea, pa izgubio od Josepha Parkera i sad je nokautirao Deontya Wildera. A deset je godina stariji od Hrge...

Idi na 24sata

Komentari 8

  • Gugenheim 02.06.2024.

    Hrgović nije klasa, to se znalo, a sad prvi ozbiljniji boksač je to pokazao.. Nema priče, za Hrgovića je to, to, takvih kao on ima koliko hoćeš, samo kod nas pišu samo o njemu, pretjeruje se uobičajeno i onda neki imaju dojam pogrešan.

  • el_comandante 02.06.2024.

    Zhang je loš, a ovakav Wilder, još gori od njega. Srećom pa je sjeo slučajno jedan lakat na Wilderovu bradu, inače bi borba završila neriješeno na bodove nakon 12 rundi 0:0 u udarcima.

  • viktor5_1 02.06.2024.

    ko je gledao meč sa hrgovićem zna kako je izgubio. a čovjek je noćna mora za sve teškaše trenutno, po meni kapacitet i za titulu. boks se trenutno svodi da to koliko ti je dobar promotor, to je užas. jedan ovakav boksač je uopće upitan hoće li dobiti šansu za to. pa onda jedan andy Ruiz, koji je, tehnički 5 klasa iznad svega ovoga šta gledamo itd, itd. strašno.

Komentiraj...
Vidi sve komentare