To je to što me zanima!

Žena hajdukovca objavila oglas s hrpom želja. Pa lakše će bijeli do titule nego ona naći što traži

Leon Dajaku i njegova ljepša polovica Leonie June se, čini se, sele u novi dom u Splitu, a mlada majka treba pomoć. Traži frizera, stilista, manikera, pedikera, pedijatra, fotografe...
Vidi originalni članak

Leon Dajaku (23) u završnici prijelaznog roka ponovno je postao ravnopravan član prve momčadi Hajduka nakon što je tjednima bio na ledu jer je tražio odlazak iz Splita. No kako se on nije dogodio, a propao je i pokušaj dovođenja nekoliko igrača, trener Gennaro Gattuso vratio ga je u kadar, kao i francuskog Marokanca Yassinea Benrahoua.

POGLEDAJTE VIDEO: Propala Hajdukova pojačanja

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Kad je već postalo jasno da će Dajaku barem do kraja godine ostati u Dalmaciji, i njegova djevojka Leonie June (28) bacila se u potragu za ljudima koji joj trebaju u što kraće vrijeme. Naime, par je u ožujku dobio prvo dijete, kćer Navu, a mlada majka objavila je oglas na stranici na Instagramu koju prati 86.000 ljudi.

"Ovo je za moje Splićane. Tražim frizera, fotografe, manikere i pedikere, ljude koji rade pilates za djecu, pedijatra, najbolju trgovinu ili tržnicu s organskom hranom. Također bih voljela stiliste koji dolaze doma", napisala je Leonie.

Sudeći prema drugoj fotografiji, čini se kako se nogometaš i modna menadžerica sele. Pripremila je 25 kutija za selidbu i imat će što raditi uz malo dijete. A za to vrijeme Leon će se pokušati ponovno nametnuti za neke minute u Hajduku. Sudeći po oglasima koje je objavila, neki misle da će bijeli lakše do titule nego što će Leonie pronaći odgovarajuće ljude...

Idi na 24sata

Komentari 49

  • mirocmrljic 07.09.2024.

    Ta izgleda nezna nist

  • simplicije23 07.09.2024.

    prese*avanje na max ...

  • samo_sam_realan 07.09.2024.

    Uskoro ce ona i qrca trazit

Komentiraj...
Vidi sve komentare