To je to što me zanima!

Željeli su je mnogi nogometaši, u aferi je sa zvijezdom Bayerna: Ronaldo me zvao na večeru

Cristinu Buccino ranije su povezivali i sa bivšim srpskim reprezentativcem Aleksandrom Kolarovim, a nije hladna na nju bila ni ponajveća svjetska nogometna zvijezda današnjice
Vidi originalni članak

Cristina Buccino talijanski je supermodel i influencerica, a ova 37-godišnjakinja nije nepoznata ni u sportskim krugovima.

Naime, stoper Bayerna Lucas Hernandez (27) imao je aferu s njom, koju je otkrila nogometaševa žena, a pritom ga i ostavila. 

Bila je povezana i s bivšim srpskim nogometašem Aleksandrom Kolarovim (37). Pisalo se o njihovoj aferi, ali i Kolarov i Buccino odbacili su takve tvrdnje.

- Sramotno je i neprihvatljivo kakve su laži objavljene o mom privatnom životu - kratko je napisao Kolarov, a svoju stranu priče otkrila je i Buccino.

IGRAO NA DVIJE STRANE Zvijezdu Bayerna žena uhvatila s ljubavnicom: Evo ti ga! Samo nemoj zaboraviti jednu stvar...

- Inače ne reagiram na provokacije, ali sada sam morala. Od jutros mi pišu da će se neki čovjek razvesti zbog mene, a ja ne poznajem tu osobu - tada je pričala Cristina.

Poznanstvo s Cristianom ne sakriva

Međutim, ne skriva činjenicu da je upoznala Cristiana Ronalda (38). Dapače, tvrdi da je njihovo upoznavanje bilo strastveno i da ju je Portugalac pozvao na večeru.

- Ušla sam u prostoriju i tamo je bio Cristiano Ronaldo. Upoznali smo se, naše oči su se pronašle, a onda me pozvao na večeru kao pravi gospodin. On je fantastičan I kul čovjek - rekla je Buccino jednom prilikom.

- Vidjela sam ga. Kada znate osobu, onda otkrijete sve ostalo. Cristiano je stvarno velikodušan tip i pravi džentlmen koji zna kako ostaviti ženu bez daha.

Idi na 24sata

Komentari 17

  • Joza Prezaduzeni 28.04.2023.

    Jos jedna tipicna domacica ...

  • uboica 27.04.2023.

    Mogu se kladit da se javila svakom nogometasu kojeg je spomenula i svi su je ignorirali osim rijetkih

  • Chago1010 27.04.2023.

    vauuuu😱😱🤮🤮🤮🤮

Komentiraj...
Vidi sve komentare