To je to što me zanima!

Zdrpi i briši! Pap i Cufre u društvu dvojice košarkaša

Michael Anderson je 'maznuo' lovu Ciboni, Romel Beck je isto napravio u Zadru, na njhovome tragu sad su i iz Dinama potjerani Argentinac i Grk
Vidi originalni članak

Nakon utakmice protiv Budućnosti pozdravio se onako kako je to činio i prethodnih dana, sve sa smiješkom i sve je bilo uobičajeno. A onda je nestao, rekao je sportski direktor Cibone Mihovil Nakić o iznenadnom bijegu američkog organizatora igre.
Michael Andersen trebao je za godinu dana dobiti 500.000 eura. Za dolazak je uzeo 100.000, odigrao jednu utakmicu i potom nestao. Bio je to jedan od mnogih primjera “zdrpi i briši”, igrača koji su u Hrvatskoj uspjeli naći naivne mušterije.
Zagreb će po dobrom pamtiti i Dmitrios Papadopoulos. Stigao je u lipnju ove godine, a njegova godišnja gaža iznosila je 650.000 eura. I tako je trebalo biti sljedeće tri godine. No Grk će Dinamo napustiti prije Božića, a sa sobom će ponijeti 850.000 eura. S njim u avionu mogao bi sjediti i Leandro Cufre, još jedan otimač Mamićeva kovčega s novcem. Argentinac je filmskom brzinom protutnjio Maksimirom i uzeo više od pola milijuna eura. Jens Nowotny zbrisao je sa 700.000, a Franck Guela s 200.000 eura.
U Hrvatsku je po svoj dio stigao i Romel Beck. Njegov je obećani grad bio Zadar.
Više od milijun kuna tražio je Meksikanac, a zauzvrat nije pružio ništa. U 15. minuti njegove premijerne utakmice protiv Choleta odbio je ući u igru, posvađao se s tadašnjim trenerom Zadra Acom Petrovićem i potom pobjegao. S novcem u džepu, naravno. Kao i prethodnici u prvom dijelu priče.

Idi na 24sata

Komentari 7

  • kladionica 18.12.2009.

    malo papu malo mamicima i malo bandicu eto kako se bogate vec 10 godina uzmu nekog istrosenog debila potpisu ugovor i raskinu ga i jos se bogate sramota a legalno sve sramota

  • nogometas05 16.12.2009.

    Cufrea niste trebali dirati,ostale svakako da!

  • appice 16.12.2009.

    Kak samo arsene wenger, ancelotti ili ferguson nemaju s ovim problema, jer su stručnjaci i ne kupuju bez veze. Pa iz aviona je očito bilo kad su ova dva dolazili da to neće biti ništa. Kad ono za nikakve pare Mamić ima Kramarića, Toemečaka, Barbarića, Badelja...svi iz nogometne škole dinama...Mogli su za te sve pare malo obnoviti stadion, a ne da Mamić kuka kak mu Bandić treba obonovit stadion sa našim novcem i onda da mi još naplati ulaznicu da bi isplatio cufrea...Volim Dinamo, al ne dam ni kune za taj klub.

Komentiraj...
Vidi sve komentare