To je to što me zanima!

Zbog nje Albanci ne propuštaju Ligu prvaka, a sad je boravila u Zadru: Bit će teško s Hrvatskom

Voljela bih biti patriotski nastrojena, ali nismo imali sreće sa ždrijebom. U grupi smo smrti. Ako dođe šansa, iskoristit ćemo je. Spremni smo, rekla je albanska voditeljica Eva Murati o skupini Albanije na Euru
Vidi originalni članak

Albanski klubovi nisu ostvarili velikog traga u Ligi prvaka. U 2015. je Skenderbeu postao prvi klub iz te države koji je došao do doigravanja za Ligu prvaka, ali ga je izbacio hrvatski prvak Dinamo... Unatoč tome, Albanci obožavaju gledati Ligu prvaka. A razlog je atraktivna voditeljica Eva Murati (28).

Eva je slavna glumica i voditeljica u Albaniji, a bavi se i modelingom. Rodila se u svibnju 1995. u četvrtom najnaseljenijem albanskom gradu, Elbasanu. Tečno priča i na talijanskom jeziku, a od 2017. je neizostavni dio emisije o Ligi prvaka na albanskoj televiziji Tring TV.

Popularna voditeljica proteklog vikenda boravila je u Zadru gdje je bila jedna od gošći na Sunset Sports Media Festivalu. Svi su se htjeli fotografirati s njom, očarala je mnoge svojim sportskim znanjem, a Sportklub je s njom porazgovarao o Europskom prvenstvu gdje će njezina Albanija igrati protiv Hrvatske, Italije i Španjolske u grupnoj fazi.

- Voljela bih biti patriotski nastrojena, ali nismo imali sreće sa ždrijebom. U grupi smo smrti. Ako dođe šansa, iskoristit ćemo je. Spremni smo. Međutim, moram reći da će biti jako teško proći dalje.

A tko joj je najdraži hrvatski nogometaš, nije trebalo pogađati. To je Luka Modrić kojeg već sedam godina ima privilegiju pratiti tijekom njegovih utakmica u Ligi prvaka.

Na Instagramu ima skoro milijun pratitelja, a u televizijskim je vodama otkako je imala samo 18 godina. Ima Eva i život izvan novinarstva. Pojavila se u nekoliko filmova i serija prije nego što je 2016. vodila izbor za Miss Albanije.

Eva je studirala pravo i ima diplomu sa sveučilišta u Tirani, ali očito se pronašla u ulozi voditeljice. Često dobiva i ponude u svijetu modelinga, pa se tako fotografirala u donjem rublju za luksuzni talijanski brend. 

Navijačica je Juventusa i zauvijek će pamtiti trenutak kada je upoznala legendarnog braniča Fabija Cannavara. A kao šlag na tortu, Eva je i fantastična pjevačica. Čak je najavila i kako će možda jednoga dana izbaciti pjesmu.

Ipak, zasad je nogomet u prvom planu i bit će u dogledno vrijeme. Na sreću albanskog puka. 

Idi na 24sata

Komentari 3

  • __Che__ 11.06.2024.

    dobra,dobra....ali nemam sredstva za odrzavanje ovako necega

  • MM1981LM2019 11.06.2024.

    Hahhaha,duhovito,bas si jako pametan.To ti je prirodno ili vjezbas?

  • fernandes11 11.06.2024.

    Albanija X, Hoxha daje gol

Komentiraj...
Vidi sve komentare