To je to što me zanima!

Zaštitar izdao obitelj Michaela Schumachera. Pokušao iznuditi milijune, policija ga je uhitila

Njemačka policija uhitila je trećeg muškarca zbog pokušaja iznude novca od obitelji Schumacher. Obitelji su prijetili s privatnim fotografijama koje su bili spremni pustiti u javnost
Vidi originalni članak

Njemačka policija uhitila je 52-godišnjeg muškarca koji je osumnjičen zbog ucjenjivanja obitelji bivšeg prvaka u Formuli 1 Michaela Schumachera (55). Podsjetimo, policija je još ranije uhitila dvije osobe zbog pokušaja iznude novca na temelju ucjene.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Njemački mediji pišu kako je policija sada uz 53-godišnjaka i 30-godišnjeg muškarca uhitila 52-godišnjaka, koji je navodno bio mozak operacije u pokušaju iznude novca. Muškarca su uhitili u četvrtak u Wülfrathu u blizini njemačkog grada Wuppertala. Taj je muškarac radio kao zaštitar za obitelj Schumacher, a tu je poziciju iskoristio kako bi prikupio dokaze u namjeri da iznudi novac.

Trojica muškaraca ucjenjivali su obitelj Schumacher da će pustiti u javnost privatne obiteljske fotografije. Radi se o fotografijama koje narušavaju privatnost obitelji Schumacher. 

Muškarci su prijetili obitelji Schumacher objavom spornih fotografija na internetu, a kao dokaz su poslali obitelji nekoliko fotografija i pritom zatražili milijune. 

TRAJE ISTRAGA Htjeli iznuditi 15 milijuna eura od Michaela Schumachera?! Policija je pritvorila dvojicu ZA ODRŽAVANJE NA ŽIVOTU... Prodani Schumacherovi satovi: 'Kolekcionari su jako sretni...'

Ovo nije prvi ovakav slučaj za obitelj Schumacher. Prije sedam godina je njemačka policija uhitila 25-godišnjaka koji je pokušao ucjeniti Corinnu Schumacher.

Idi na 24sata

Komentari 14

  • Čobo 05.07.2024.

    Zar im nije bilo jednostavnije prodati te fotografije tabloidima anonimno za milijune??

  • billi Galeb 05.07.2024.

    Ne razumijem obitelj zasto toliko kriju njegovo stanje,ako je on uopće još živ. Boim se da su oni njega balzamirali i tako drze u kući ili su ga davno,davno pokopali.

  • Vlad 05.07.2024.

    Ne razumijem zašto toliko skrivaju podatke o stanju čovjeka u komi. Neka sami objave obzirom da, iako teško bolestan i vjerojatno nesvjestan, bi na taj način spriječili pokušaje nebitnih likova da se okoriste njihovom tragedijom.

Komentiraj...
Vidi sve komentare