To je to što me zanima!

Zamjerili mu: Bivšeg su trenera navijači u Norveškoj dočekali s morbidnim transparentom

Na tom je transparentu glava spomenutog trenera na tijelu štakora na vješalu s vrećom novca u ruci. A na kraju su domaći navijači imali i zadovoljštinu u vidu pobjede jer su njihovi miljenici slavili s 2-0
Vidi originalni članak

Od 2020. godine do ovog ljeta je Geir Bakke (54) vodio norveški Lillestrom, a onda je prešao u redove Valerenge. Navijači mu to nisu mogli oprostiti te su ga po dolasku na dobro mu poznati stadion dočekali s morbidnim transparentom. 

Na tom je transparentu glava spomenutog trenera na tijelu štakora na vješalu s vrećom novca u ruci. A na kraju su domaći navijači imali i zadovoljštinu u vidu pobjede jer su njihovi miljenici slavili s 2-0. Kako je to izgledalo možete pogledati OVDJE.

Što se poretka tiče, Lillestrom je na šestom mjestu tablice, dok se Valerenga bori za ostanak s 24 boda na 13. mjestu, dok Stabaek ima isto toliko na 14. mjestu.

Idi na 24sata

Komentari 4

  • pegla4 23.10.2023.

    Jakiroviću i ti trebaš uskoro u Rijeku 🤔

  • OBJEKTIVNIopettu 23.10.2023.

    Ti najvijaci su divota od ljudi. Njima ni u dzep ni iz dzepa a rade ovakve gadosti. Da krenu od sebe i svoje obitelji, ne da nebi izasli s necim ovakvim nego ne bi ni isli na utakmice.

  • Palmanova 23.10.2023.

    haha ali kako i gdje stoji?na ulazu igraca.ono kao nista,ko je to dopustio?imali taj klub razuma ili morala?sad su kaznili sami sebe?

Komentiraj...
Vidi sve komentare