To je to što me zanima!

Zaklanjao mu pogled s vile od pet mil. eura: Lehmann uletio kod susjeda i prepilio mu krov!

Šteta je procijenjena na nekoliko stotina eura, a policijska istraga još traje. Inače, Lehmann i njegov susjed su već neko vrijeme u svađi, a jedan drugoga su nekoliko puta puta prijavljivali za oštećenje imovine
Vidi originalni članak

Da je golman normalan, ne bi ga ograničili u 16 metara, kaže stara narodna, naravno, šala. 

Legendarni njemački golman Jens Lehmann (52) bio je poznat po teškom karakteru i kratkom fitilju, a njegov temperament nije se promijenio ni u mirovini.

On je, naime, za pet milijuna eura kupio vilu na jezeru Starnberg u Bavarskoj kako bi uživao u mirovini. No, nešto mu nije bilo po volji pa ga je uhvatio trenutak ludila. Susjedova kuća zaklanjala mu je pogled na predivno jezero pa je uzeo motornu pilu, ušao na susjedov posjed te ispilio dio krova!

Oko kuće su bile i kamere, a da bude siguran da ga nitko neće nikada otkriti, prepilio je i kablove. No, nije znao da kamere u sebi imaju baterije pa su ga nastavile snimati.

Kada je došao kući, susjed je odmah shvatio što se dogodilo, pregledao snimke i prepoznao počinitelja. Pozvao je policiju i prijavio Lehmanna.

Šteta je procijenjena na nekoliko stotina eura, a policijska istraga još traje. Inače, Lehmann i njegov susjed su već neko vrijeme u svađi, a jedan drugoga su nekoliko puta puta prijavljivali za oštećenje imovine. 

Lehmann je karijeru završio 2011. godine u dresu Arsenala, a igrao je i za Schalke, Stuttgart, Milan i Borussiju Dortmund. Za njemačku reprezentaciju skupio je 61 nastup. 

Idi na 24sata

Komentari 4

  • tom1slav1 31.07.2022.

    Sve ok, ali nikako mi ne stoji iznos štete...nekolilo stotina eura???a motornom pilom unistio krov!?hmmm hmm

  • ems 28.07.2022.

    Jens i Manuel stari jarci, kakav ikonizam

  • Tko sere 47 27.07.2022.

    Baza, ko bi reka da jedan hladan Njemac može bit tankih živaca

Komentiraj...
Vidi sve komentare