To je to što me zanima!

Zajec: Želim Jakiru da nadmaši moj rekord u Ligi prvaka...

Čestitke svima u klubu, počevši od igrača, trenera i stručnog stožera i svih zaposlenika na velikom uspjehu i ulasku u Ligu prvaka, napisao je oduševljeni Zajec
Vidi originalni članak

Kada je Dinamo u sezoni 1998/1999 prvi put ušao u Ligu prvaka, Velimir Zajec sjedio je na klupi, a sada je iz svečane lože proslavio prvi ulazak u najelitnije europsko klupsko natjecanje kao predsjednik kluba.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Dinamo je slavio i u Bakuu protiv Qarabaga (2-0), podebljao velikih 3-0 s Maksimira i izborio nastup među elitom. Sve je na licu mjesta u Azerbajdžanu pratio i Zajec koji je raširio osmijeh od uha do uha. Nakon utakmice svoje veselje podijelio je na društvenim mrežama.

- Čestitke svima u klubu, počevši od igrača, trenera i stručnog stožera i svih zaposlenika na velikom uspjehu i ulasku u Ligu prvaka! Posebna želja mi je da Sergej Jakirović nadmaši moj trenerski rekord u Ligi prvaka i osvojenih 7 bodova u grupnoj fazi - napisao je Zeko.

POGLEDAJTE VIDEO: SLAVLJE U SVLAČIONICI DINAMA

Legendarni Cico Kranjčar bio je taj koji je 1998. godine uveo 'modre' u Ligu prvaka, ali je nakon tri kola osvojio tek bod pa je dobio otkaz i naslijedio ga je upravo Zajec. Dinamo je pod njegovim vodstvom slavio protiv Porta i Ajaxa te uzeo bod Olympiacosu pa je s osam bodova završio na drugom mjestu, ali nije izborio eliminacijsku fazu jer su tada dalje išli samo pobjednici skupina i dvije najbolje drugoplasirane momčadi. To je hrvatskom prvaku do danas ostao najbolji učinak u najelitnijem europskom klupskom natjecanju.

Idi na 24sata

Komentari 4

  • Palmanova 29.08.2024.

    Navijace je zaboravio

  • freeshooter 28.08.2024.

    ...definitivno je Jakirević oformio novi atomski Dinamo, i sazrio je trenerski i vodi ga najbolje... navijači Dinama su sada dobro upoznali njegove trenerske vrijednosti... i od sada ima neupitan status u Dinamu... status Legende... bravooo Jaka, idemo dalje samo jako... ale, ale dinamo ale...

Komentiraj...
Vidi sve komentare