To je to što me zanima!

Zajec s proslave na Trgu: Daj Bože da i Boban uđe u Dinamo

Vidjet ćemo gdje ćemo na kraju igrati. To ovisi o Realu i Dortmundu, bilo bi lijepo da je to Liga prvaka, onda su i financije puno jače, možeš dovesti i bolje igrače. Dolazi nam puno sponzora, kaže predsjednik Dinama
Vidi originalni članak

Predsjednik Dinama Velimir Zajec je iz maksimirske lože ispratio remi Dinama i Rudeša (3-3) pa zajedno s igračima proslavio novi naslov prvaka tijekom svečane ceremonije dodjele pehara. Igrači su se, potom, otovrenim autobusom zaputili prema Trgu bana Josipa Jelačića gdje je Dinamo zajedno u suradnji sa Zagrebom organizirao proslavu s navijačima.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Zajec je na Trg stigao ranije, oko pola sata prije autobusa, i imao je vremena dati izjavu.

-  Nisam očekivao da ću se vratiti i dobiti poziv, ali sretan sam zbog toga. Ja volim Grčku kao zemlju gdje sam proveo najveći dio svoga života, ali Zagreb te Hrvatska kao moja zemlja, tu sam ipak najsretniji - poručio je za HRT.

POGLEDAJTE VIDEO: 

- Ovo što se događa je zasluga naših nevjerojatnih navijača, ujedinjeni su u tomu da pomognu Dinamu. Najveće zasluge idu njima - dodao je Zajec.

Razgovara li se o nekim novim ljudima u Upravi. Što je sa Zvonimirom Bobanom?

- Ja sam sa Zvonom prijatelj, daj Bože da i on dođe. Dinamo je veliki klub, tu ima mjesta za sve. On trenutno ima svoje obveze i stvari koje obavlja, u ovom trenutku ne dolazi, ali nikad se ne zna.

Sljedeći korak je Europa?

- Sigurno da nemamo najjaču ekipu na svijetu, trebat će je pojačati. Vidjet ćemo gdje ćemo na kraju igrati. To ovisi o Realu i Dortmundu, bilo bi lijepo da je to Liga prvaka, onda su i financije puno jače, možeš dovesti i bolje igrače. Dolazi nam puno sponzora, vjerujem da će i oni pomoći.

Bruno Petković ima klauzulu.

- Sjajan igrač, sjajan dečko, teško je u ovom trenutku razgovarati o njemu jer imamo i drugih igrača. 

Idi na 24sata

Komentari 7

  • lanai goga 27.05.2024.

    Boban je gospodin a ti si dosel nadrpat se love kao i bivsi

  • zera 26.05.2024.

    Pa neće sa konja na magarčića

  • dobronamjerni 26.05.2024.

    bravo Zajec, sad ko Dalic, uhljebi sve i jednog bez posla u Dinamo i polako izvlacite novac.... jbt kafic mu je propao, a glupani navijaci misle da ce jedan Zajec voditi klub kao sto je Dinamo

Komentiraj...
Vidi sve komentare