To je to što me zanima!

Zajec potvrdio da Jakir ostaje: Mijenjao sam puno žena, ali ne trenere. Još da Real pomogne...

Ne znam što sam pričao, samo koju sam pjesmu poveo. To su scene koje ćeš pamtiti cijeli život. Fantastična atmosfera, organizacija i kada staneš na pozornicu, izgleda kao da ima 100.000 ljudi, rekao je Jakirović
Vidi originalni članak

Sunčani ponedjeljak u Maksimiru. U svakom značenju. Dvostruka kruna još je jednom završila u rukama "modrih", koji su je proslavili u nedjelju navečer na Jelačićevom trgu, zajedno s tisućama navijača.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Sergej Jakirović preživio je veliku krizu kada bi mnogi treneri dobili otkaz, ali Dinamo je bio strpljiv, a tko je strpljiv...

- Trener Jakirović ima maksimalnu podršku. Često dolazi gore kod nas, pričamo o nogometu, puno više se u klubu priča o nogometu jer je ovo nogometni klub. Nikada o Jakirovićevom odlasku nije bilo govora. Ja sam uvijek u svakom klubu bio uz trenera, imam puno iskustva u ovim poslovima i znam da se rezultat može napraviti samo ako imaš kontinuitet na stručnoj, tehničkoj i igračkoj razini. Ne volim puno mijenjati trenere osim što sam mijenjao žene, nažalost - rekao je predsjednik Dinama Velimir Zajec i stao na kraj pričama o Jakirovićevoj poziciji, zbog čega su u Maksimiru i sazvali konferenciju za medije.

POGLEDAJTE VIDEO:

ZAGREB SE BUDI Uspavani Zagreb se probudio: Dinamo će biti samo bolji, a to je problem za Hajduk i Rijeku! OTKUD TI? VIDEO U zagrebačkom kvartu snimili srnu: 'Možda je stigla s Dinamove proslave naslova'

- Već se moramo pripremati za sljedeću sezonu. Financijski se moramo izgraditi i vjerujem da će nam pomoći i Real Madrid osvajanjem Lige prvaka, da uđemo u još bolju situaciju i da dobro investiramo.

Jakirović se nadovezao...

- Nikad nisam osjetio nepovjerenje. Normalni su usponi i padovi, ali znao sam da će ekipe koje su bile ispred nas biti pod sve većim pritiskom. Kad se osvrnete na sve, nitko vas ne pita kako ste igrali u Varaždinu ili Puli. Zajec i ja maksimalno razgovaramo, moramo komunicirati pa i imati različita mišljenja, ali nemam problema s tim. Plan već radimo, da napravimo dobre poteze. Već znamo na kojim bismo se pozicijama pojačali. Bit će i odlazaka, a to je sve posao za čovjeka s moje lijeve strane.

POGLEDAJTE PROSLAVU NASLOVA Velika videokompilacija 'modre' fešte: Japanac otpjevao Prljavce KLASAN POTEZ VIDEO Navijači Dinama pjevaju 'Bit će Rijeka ku*** šampion!', a pogledajte što radi Petković

Taj je čovjek sportski direktor Marko Marić.

- Morate znati da i puno jače momčadi od Dinama imaju problema kada prodaju stožerne igrače, a mi smo prodali Šutala, Ivanušeca, Livakovića. To nijedna momčad na svijetu ne može odmah nadoknaditi. Podsjeća malo i na sezonu 2016./2017. kada su odlazili Rog i Pjaca, tada nismo osvojili naslov. Igračima koji su došli na njihove pozicije trebalo je dati vremena i nije bilo lako biti trener u takvom trenutku. Ekipa se tražila, a Dinamo je veliki klub i bez obzira protiv koga igrao u Europi, nitko neće prihvatiti poraz. S vrhunskim radom i zalaganjem došli smo do cilja, a to je samo početak. Uspjeli smo na kraju i promovirati naše mlade igrače, a u Dinamu nije dovoljno samo biti prvak, nego stvarati igrače i za klub i za reprezentaciju, a koja živi od Dinama - poručio je Marić.

Jakirović je, promukloga glasa, samo potvrdio kakva je fešta sinoć bila...

- Ne znam što sam pričao, samo koju sam pjesmu poveo. To su scene koje ćeš pamtiti cijeli život. Fantastična atmosfera, organizacija i kada staneš na pozornicu, izgleda kao da ima 100.000 ljudi. Takve si scene zamišljao na dočecima "vatrenih" i to se jučer ostvarilo. Ispunio mi se san jer sam s najboljim klubom osvojio sve.

I to je bilo to za ovu sezonu iz Dinama, novinarska pitanja nisu došla na red...

Idi na 24sata

Komentari 18

  • Sjedimnaklupi 27.05.2024.

    Real mora pomoći jer vam je kasa prazna a krediti dolaze na naplatu

  • imaš alfa,beta,gama... 27.05.2024.

    Jesi,jesi Zeko,mijenjao si ti možda samo ruku,daj o nogometu bolje.

  • Brunci1984 27.05.2024.

    Jakira bi jos i probavio da ostane ali spikica nikako

Komentiraj...
Vidi sve komentare