To je to što me zanima!

Zajec ne putuje s Dinamom u München. Pozitivan je na covid

Nekoliko dana nakon derbija protiv Hajduka prvi čovjek Dinama osjetio je simptome, testirao se u ponedjeljak i dobio pozitivan nalaz pa će utakmicu protiv Bayerna pratiti od kuće
Vidi originalni članak

Dinamo neće trenirati na Allianz Areni uoči prve utakmice u Ligi prvaka u utorak kod Bayerna (21 sat), nego je to odradio u ponedjeljak ujutro na svom Hitrec-Kacijanu pa se avionom zaputio prema Bavarskoj. Od 18.15 u planu je šetnja i upoznavanje s travnjakom, a od 18.30 i službena konferencija za medije trenera Sergeja Jakirovića i jednog igrača.

POGLEDAJTE SAŽETAK: Dinamo - Hajduk 0-1

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Sve utakmice SuperSport HNL-a gledajte samo na MAXSport kanalu Hrvatskog Telekoma.

Hrvatski prvak u Münchenu će biti bez predsjednika Velimira Zajeca koji je ostao u Zagrebu zbog pozitivnog testa na korona virus, izvijestili su iz Maksimirske 128. Tijekom vikenda je osjetio simptome i testirao se pa zbog predostrožnosti ostao doma.

POGLEDAJTE GALERIJU: Zadnji trening Dinama uoči Bayerna

Dinamo bi u Münchenu trebao imati podršku oko 3000 navijača u svom sektoru, a vjerojatno i još pokoju tisuću navijača među dijelovima stadiona za neutralne gledatelje. Brojni od njih proći će kroz dijelove potopljene Austrije koja i dalje muku muči s velikom količinom kiše. Prognoza ni za München nije bajna, prestanak oborina na vidiku je tek od srijede.

Idi na 24sata

Komentari 20

  • Rimen2 16.09.2024.

    japanska buba mu pokazuje novi ajfon

  • Anonimuszd 16.09.2024.

    Ne razumijem zasto Tovari uvijek komentiraju Dinamove clanke ? I to clanke gdje se oni uopce ne spominju niti se pojavljuju ( Europa ) .

  • Palmanova 16.09.2024.

    u petak sjedio za vecerom na sramoti derbija ,sad ga uvatila korona od sramotnog poraza i strax od debakla sutra.ko ne bi dobio koronu?

Komentiraj...
Vidi sve komentare