To je to što me zanima!

Za povijest: Igrač Chelseaja zabio četiri gola u 20 minuta! Arsenal se spasio u nadoknadi

Cole Palmer je postao prvi igrač u povijesti Premier lige koji je zabio četiri gola u prvom poluvremenu
Vidi originalni članak

Nitko nikad u povijesti Premier lige nije zabio četiri gola u prvom poluvremenu - sve do Cole Palmera (22) kojem je to pošlo za nogom protiv Brightona! Fantastični Englez zabio je u 21. minuti na asistenciju Jacksona za 1-1, u 28. iz penala za 2-1, tri minute kasnije za 3-1, a potom i u 41. za 4-2 u 6. kolu Premiershipa. Chelsea je na poluvremenu vodio 4-2, tako je i završio susret, a Palmer se upisao u povijesne knjige.

POGLEDAJTE VIDEO

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Ofenzivac Chelseaja tako je nastavio sa sjajnom formom iz prošle sezone u kojoj je zabio 27 golova i za 15 asistirao u 48 utakmica za "plavce". Bio je daleko najbolji igrač momčadi pod palicom Mauricija Pochettina, a čini se da se stvari nisu promijenile ni dolaskom Enza Maresce na klupu. 

Golove pogledajte OVDJE.

Palmer je već na šest golova i četiri asistencije u osmoj utakmici u sezoni. Chelsea je u prvenstvo krenuo s tri pobjede, remijem i porazom u prvenstvu, a u Konferencijskoj ligi 1. kolo igraju s Gentom 3. listopada. 

Nogometaši Arsenala poravnali su se bodovno s Manchester Cityjem na vrhu ljestvice engleskog prvenstva dramatičnom 4-2 (2-0) domaćom pobjedom protiv Leicester Cityja u 6. kolu. 

Nakon što je Arsenal na odmor otišao s prednosti od 2-0 golovima Martinellija (20) i Trossarda (45+1) izgledalo je kako će lako do novih bodova. No, u nastavku je Justin (47, 63) s dva gola poravnao na 2-2, a taj je rezultat vrijedio sve do duboko u sudačkoj nadoknadi. Onda su Trossard (90+4) svojim drugim i Havertz (90+9) svojim prvim pogotkom ipak osigurali tri boda za favorita.

Idi na 24sata

Komentari 4

  • demonio dolazi 28.09.2024.

    Da je igrao protiv Dinama zabio bi 9 golova

  • Chil 28.09.2024.

    ja da sam nogometaš nevel bi rital loptu u vugel. tam onaj s rukavicama zadnji nateže boksne loptu van.

  • Mr. Pickles 28.09.2024.

    Porasla vrijednost za 4 milijuna 😌

Komentiraj...
Vidi sve komentare