To je to što me zanima!

Za nastup na OI-ju nije dobila ni bod i smijao joj se cijeli svijet! 'Šala? Sada će zaraditi milijune'

Australka Raygun, pravim imenom Rachael Gunn (36), svojim nastupom na Olimpijskim igrama postala je predmetom zafrkancije i mnogi gledatelji su se pitali što se događa. Ipak, neki ju smatraju unikatom
Vidi originalni članak

Svake Olimpijske igre donose neke svoje novitete. Tako će one u Los Angelesu za četiri godine prvi put organizirati nastupe sportaša u idućih pet sportova: baseball/ softball, kriket, flag football (kanadski nogomet), lacrosse i squash. Jedan od takvih noviteta vidjeli smo i u Parizu gdje su sportaši i sportašice nastupali u breakdanceu, no ovaj sport nije naišao na pozitivne reakcije javnosti.

Neki izvođači odradili su nastupe kako spada, no neki su "osvojili" svijet tragikomičnim nastupima nakon kojih su se mnogi gledatelji zbunjeno pitali o čemu se tu zapravo radi. Jedna takva natjecateljica je Australka Raygun, pravim imenom Rachael Gunn (36). 

>> VIDEO: NASTUP RAYGUN NA OLIMPIJSKIM IGRAMA

- Te cure nikada ne bih pobijedila u njihovim najboljim potezima pa sam odlučila donijeti kreativnost. Svi moji potezi su originalni, kreativnost mi je iznimno važna - Raygun je pojasnila svoj drugačiji pristup.

Dodatno je objasnila što se točno dogodilo u njezinu nastupu.

- Izađem na podij i iskažem svoju umjetnost. Ona ponekad dopre do sudaca, ponekad ne. To što odradim prikazuje umjetnost. O tome se radi - rekla je 36-godišnjakinja, koja je od sudaca za nastup na Olimpijskim igrama dobila - nulu!

Pa je cijela situacija podigla upitnike iznad glava gledatelja i pojavile su se teorije da je Raygun namjerno napravila sprdnju od nastupa. No, ona je breakdancerica koja je i ranije nastupala u australskoj breakdance reprezentaciji, predstavljala svoju državu na Svjetskom prvenstvu...

'Raygun će dobiti ogromne ponude'

Marketinški stručnjak Max Markson tvrdi da će Raygun zbog ovog nastupa na OI-ju postati milijunašica.

- Ona već sada ima veliki brend. Njen ugled u Australiji nije velik, ali je poznata u ostatku svijeta - rekao je Markson i nastavio:

- Dobit će međunarodne ponude brendova sportske obuće poput Adidasa i Pume, prehrambenih tvrtki, električnih automobila, a dobit će i ponudu iz svijeta telekomunikacija. Nove zvijezde potpisuju ugovore s tri do pet poduzeća, a takvi ugovori se plaćaju po pola milijuna dolara. Na putu je da zaradi i do dva i pol milijuna dolara - smatra ovaj marketingaš.

Idi na 24sata

Komentari 9

  • liliZG2.0 14.08.2024.

    mi smo nekada imali jako dobre brakedancere. gdje su nestali? kada sam gledala tu sprdačinu od brakedanca na OI Pariz, nije mi bilo jasno kako naših tu nema.... molim barem troje za OI LA 2028

  • PrinceVegeta 14.08.2024.

    Umjetnost? To je kad messi uzme loptu i prođe pol tima, a ovo tvoje je epileptični napad paraplegičarke

  • dage 13.08.2024.

    Foku me. Zašto ovo ne bi bio sport. Natjecanje kao i ono u klizanju, ritmičkoj gimnastici, boksu, borilački sportovi itd. Natjecatelji koje ocjenjuju suci. To što je pitanje da li se je ova australka sprdala ili je znajući da nema dovoljnu kvalitetu na ovaj način željela skrenuti pažnju na sebe

Komentiraj...
Vidi sve komentare