To je to što me zanima!

Za Milana Borjana 'Dalmacija je srpska'. Sada sa suprugom ljetuje na dalmatinskom otoku

Borjan se rodio 1987. u Kninu te su mu u nekim intervjuima znali istaknuti da je rođen u Hrvatskoj, no on je to spremno negirao spominjući Krajinu
Vidi originalni članak

Nisam rođen u Hrvatskoj. Rođen sam u Krajini, to je bilo srpsko mjesto. Ja sebe opisujem kao nekoga tko je rodom iz Srbije, iz Dalmacije, ali osjećam se kao Kanađanin jer sam tamo proveo puno godina, još davnije poručio je kanadski golman Milan Borjan (36).

Rekcije na tu izjavu iz dana u dan samo su se nizale! No, danas je na društvenim mrežama osvanula fotografija Borjana i supruge Snježane koji na godišnjem odmoru uživaju na Visu.

DOBIO JE CRVENI VIDEO Pogledajte nevjerojatnu glupost Milana Borjana: Istrčao s gola pa pokosio protivnika

Snježana je podijelila snimku Komiže i nekoliko zajedničkih fotografija. Ovo je neobično jer je Milan izjavio da 'Dalmacija nije Hrvatska'.

 

Podsjetimo, Borjan se rodio 1987. u Kninu te su mu u nekim intervjuima znali istaknuti da je rođen u Hrvatskoj, no on je to spremno negirao spominjući Krajinu. Nosio je i majicu "Srpska Krajina" čime je privukao pažnju na sebe, a vjerojatno i naklonost Delija.

Te 1987. spomenuta "Srpska Krajina" nije mogla ni postojati jer je ona unutar Hrvatske postojala od 1991. do 1995. kad su ugašene sve misli o "Velikoj Srbiji".

Idi na 24sata

Komentari 82

  • pabkeee 28.06.2024.

    Ma samo da ga vidim pa da ga uhvatim pa neka ponovi to šta je rekao

  • JurekJuric 28.06.2024.

    Zašto ovaj krkan nije u zatvoru...? Tko ga je pustio preko granice...?

  • JurekJuric 28.06.2024.

    Njemu ništa a kad ja napišem da je krkan meni odmah žuti karton...

Komentiraj...
Vidi sve komentare