To je to što me zanima!

Za Dražena spektakl od milijun €. Evo koliko je dala Vlada RH

Došlo je deset šlepera sa stotinu tona opreme, a Aco Petrović otkriva: 'O ovoj smo akciji počeli razmišljati i planirati je prije dvije godine. Ja sam se mentalno pripremio, iako će biti vrlo emotivnih scena, ali bojim se kako će mama reagirati'
Vidi originalni članak

Ulaznica više nema. Od utorka poslije podne stoji "rasprodano". Prvi put nakon Eurobasketa prije devet godina košarka je uspjela napuniti zagrebačku Arenu. Uspio je to Dražen Petrović, napuniti najveću zagrebačku dvoranu i tri i pol desetljeća nakon što je u Dom sportova privlačio i desetak tisuća ljudi.

Ovaj sadržaj dostupan je samo 24sata PLUS+ korisnicima na portalu

Neometano uživanje u 24sata sadržaju i brojne pogodnosti dostupne su na originalnom članku.
Idi na 24sata

Komentari 34

  • crowal 05.09.2024.

    Tko je dao, vlada? Oni sigurno nisu, bolje da ste napisali "Koliko su dali građani RH"--to je naš novac, naših državnih obveznika, čemu uzdizanje vlade, kad znamo svi da je to tako 

  • Šipumiloma 05.09.2024.

    Bio je dobar igrač koji je svoj talent unaprijedio upornim treniranjem i imao sreću u nesreći što je umro mlad u naponu svoje snage i u vrijeme dok je naša košarka nešto značila. Da je ostao živ danas bi to sve bilo samo jedna odlična karijera ali bez ovakve pompe.

  • Histrion 05.09.2024.

    Mislim da se toliki novac mogao potrošiti u nešto korisnije i pametnije,možda u škole,vrtiće,bolnice itd.Svake godine laprdate po istome i o istima,ok bio je šta je bio,ni prvi ni zadnji.

Komentiraj...
Vidi sve komentare