To je to što me zanima!

Za Contea neće biti mjesta na tribini u ogledu s Fiorentinom?

Suspendirani trener Juventusa, Antonio Conte, mogao bi sljedećeg utorka utakmicu svog kluba pratiti iz hotelske sobe umjesto "izoliranog" mjesta na tribini stadiona
Vidi originalni članak

Juve u sklopu 5. kola talijanske Serije A gostuje kod Fiorentine, koja na svojim tribinama nema poseban dio u kojem bi mogao sjediti Conte, suspendiran na 10 mjeseci zbog neprijavljivanja mogućeg namještanja utakmica Siene u kojoj je tada obnašao dužnost glavnog trenera.

U svim dosadašnjim utakmicama ove sezone Conte je imao svoje "posebno" mjesto na tribini, izolirano od ostatka navijača i službenih osoba. Međutim, kako stadion Artemio Franchi nema takvih mjesta, a čelnici Fiorentine ne žele smjestiti Contea na tribinu s domaćim navijačima zbog velikog rivalstva ova dva kluba, bivši veznjak talijanske reprezentacije mogao bi susret pratiti iz kreveta svoje hotelske sobe u Firenci.

Aktualni je prvak nakon tri odigrana kola vodeći na prvenstvenoj ljestvici s maksimalnih devet bodova na svom kontu. Ovoga vikenda "stara dama" ugošćuje Chievo.

Idi na 24sata

Komentari 12

  • Bianconero113 20.09.2012.

    O majko mila pa imaju li svecanu lozu ?

  • grga1992 20.09.2012.

    Conte kad se vratiš onda nam tek nitko ništa neće moći ;) FORZA JUVEEEE

  • Jader_1 20.09.2012.

    A sto li ce sve izmislit da nastete Juventusu

Komentiraj...
Vidi sve komentare