To je to što me zanima!

Xavi: Barcelona i Man. United bi mogli igrati finale Lige prvaka

Bio je crveni zbog faula na Rashfordu. Pitao sam suca zašto, a on mi je rekao da to nije faul. Ne mogu vjerovati. Možda su jednostavno slabi i nisu se mogli nositi sa pritiskom, smatra strateg Uniteda Ten Hag
Vidi originalni članak

Trener Barcelone bio je ponesen nakon fantastične utakmice u kojoj su njegovi nogometaši remizirali s Manchester Unitedom 2-2. Prvi susret šesnaestine finala Europske lige pružio je spektakl, preokrete i napadački nogomet s obiljem šansi nakon kojeg je Xavi mogao biti zadovoljan.

- Poprilično sam zadovoljan utakmicom. Rezultatom baš i nisam, ali igrali smo protiv momčadi koja igra na vrhunskom nivou. Trenutno su jedan od najboljih timova Europe. Dvoboj ovih momčadi u budućnosti bi mogao biti u finalu Lige prvaka - rekao je nekad plemeniti veznjak pa dodao:

- Vjerujem da smo trebali pobijediti. Ponosan sam na momčad bez obzira na neriješen rezultat. Očekujem žestok uzvrat na Old Traffordu.

Pred kraj susreta Fred je igrao rukom u kaznenom prostoru, no suci nisu svirali penal za Barcelonu.

- To je bio čist penal. Nisu nam svirali penal u Milanu protiv Intera u Ligi prvaka koji je bio čist, pa ovo večeras... Ne znam što više da radimo. Govore da su sve provjerili, ali ovo je nevjerojatno. Nevjerojatno.

Niti menadžer Uniteda Erik ten Hag nije štedio riječi.

- Suđenje je imalo veliki utjecaj na ovoj utakmici. To je bio crveni karton zbog faula na Rashfordu, išao je sam na golmana - rekao je Ten Hag opisavši situaciju iz drugog poluvremena u kojoj je Koundé srušio Rashforda.

- Bio je to tako očit prekršaj. Možemo pričati je li bilo unutar ili van kaznenog prostora, ali to je crveni karton.

Otkrio je i što je rekao sucu.

- Pitao sam ga zašto, a on mi je rekao da to nije faul. Ne mogu vjerovati što mi je rekao. VAR je gledao situaciju i to nije odrađeno kako treba. Možda su jednostavno slabi i nisu se mogli nositi sa pritiskom - zaključio je ljutiti Nizozemac.

VIDEO SAŽETKA UTAKMICE POGLEDAJTE OVDJE

Idi na 24sata

Komentari 53

  • David1Prometheus 17.02.2023.

    Ta barcelona ce se raspast jer je kupila jeftino igrace al s tom jeftinom cijenom je kupila i tempirabe bombe po atmosferu u svlacionici pa ono sto je raphinha radio po izlasku opsovao mater xaviju na terenu valjda 20 puta vicuci i onda razbijao na klupi i unezvjereno bjesomucno gledajuci prema njemu ko da bi ga ubio i psujuci to nisam dugo vidio..ko da je diler u brazilskoj faveli..i zbog tog nece nikad u lp nis napravit jer imaju starce a i premlade u ekipi..u prvebstvu im zbog podmicivanja sudaca sude sve i svasta u korist njih i zbog toga da se kupi mir oko referenduma se poklanja barc.prvenstvo al u europi to neprolazi.

  • NIKE 17.02.2023.

    Xavi i dalje pokazuje opasnu taktičku nezrelost kada su u pitanju europske utakmice. Očito mu prolazi u Španjolskoj gdje je pod sumnjom namještanja utakmica. Ten Hag ga uništio ali ne može on protiv više sile. Za igrati finale LP mora se proći skupina Lige Prvaka. U svemu jako zanimljiva utakmica.

  • 17.02.2023.

    Ne kužim zašto je mijenjao pozicije Araju i Kundeu kada su protiv Vilareala bili odličli, Barcelona bez Pedria, Gavia, Busqetsa i Dembelea u uzvrati biti će teška utakmica.

Komentiraj...
Vidi sve komentare