To je to što me zanima!

Wolfsburg još nije odustao od kupnje Mladena Petrića

Ako Edin Džeko ode iz Wolfsburga sve će biti otvoreno, pa i Mladenov odlazak iz Hamburga, izjavio je Petrićev agent Volker Struth
Vidi originalni članak

Prije nekoliko dana je Bild prvi objavio vijest da je Wolfsburg spreman platiti Hamburgu devet milijuna eura za hrvatskog napadača Mladena Petrića.
U tom trenutku je Milan bio u dobroj situaciji prilikom pregovara s Wolfsburgom i Edinom Džekom, no nekoliko dana kasnije stopirani su pregovori između Milana i Wolfsburga, pa je i potražnja novog prvaka Bundeslige za Petrićem "trebala" oslabiti. No, kako subotnji Bild, Wolfsburg je i dalje zainteresiran za hrvatskog nogometnog reprezentativca koji je u prošloj sezoni zabio 12 pogodaka u 25 prvenstvenih nastupa.
Petrić ima valjani ugovor s Hamburgom do 2012. godine, a u prvom naletu Wolfsburgovog interesa sportski direktor Hamburga Dietmar Beiersdorfer je izjavio.
- Dobili smo ponudu za Petrića, ali Mladen ostaje s nama. Dali smo to do znanja i vodećim ljudima Wolfsburga.
Ipak, pregovori na relaciji Wolfsburg - Hamburg i dalje traju, potvrdio je to i agent Petrića Volker Struth.
- Ako Džeko ode iz Wolfsburga sve je moguće. I dalje je svaka mogućnost otvorena i dajem slične šanse Petrićevom ostanku u Hamburgu ili odlasku.



I KLASNIĆ BI MOGAO U WOLFSBURG?
Među moguća pojačanja Wolfsburga nogometni portal Goal.com uvrstio je i Ivana Klasnića. Igrač novog francuskog drugoligaša Nantesa želi se vratiti u Bundesligu, novinari ovog portala tvrde da bi se to moglo dogoditi u dresu prvaka Njemačke.
"Igrajući u Werderu dokazao je da zna zabijati, a sada je njegov klub ispao iz lige i više neće ostati u Francuskoj. U Wolfsburgu ne bi bio prva opcija u napadu, ali mogao bi biti dobra zamjena", misle novinari Goal.coma.

Idi na 24sata

Komentari 2

  • VezanIPriveden 13.06.2009.

    Čim je došo u slaven vidi se kakav je igrač...niko kao DInamo iz Zagreba....

  • JAX 13.06.2009.

    slaven je kupio madarskog reprezentativca a vi jos sutite o tome da je rijec o dinamu bilo bi breaking news

Komentiraj...
Vidi sve komentare