To je to što me zanima!

Wenger 'poludio' zbog dresa: Flamini ga više neće rezati!

Kapetan odlučuje kakve će dresove nositi i cijela momčad se njegove odluke mora pridržavati. No, Flamini konstantno ignorira klupsku politiku jer skraćuje rukave
Vidi originalni članak

Arsenal je jučer protiv Marseillea istrčao s 10 nogometaša koji su imali dresove s dugim rukavima i jednim, koji je nosio kratke rukave. Taj jedan je 'čudak' Mathieu Flamini.

Dres je također dugih rukava, ali ga Francuz uoči početka utakmice škarama odreže! Konstantno to radi i tako ignorira klupsku politiku vezanu za dresove. Naime, kapetan odlučuje kakve će dresove nositi i cijela momčad se njegove odluke mora pridržavati.

- Ne sviđa mi se to što Flamini radi i uvjeravam vas da to više neće raditi. Zaista sam bio iznenađen, ali ponavljam, to se više nikada neće dogoditi - rekao je Wenger.

Idi na 24sata

Komentari 35

  • 27.11.2013.

    Znači ako je kapitenu vruće on uzme kratke rukave a ovome je hladnije pa ne smije...ako ovaj uzme kratke mora i onaj...?????Wenger postaje senilan....

  • madridista-de-corazon 27.11.2013.

    Oko čega ovi naprave vijest -.-

  • topnik_1_1 27.11.2013.

    Malo mi je to čudno,dajem za pravo i jednom i drugom.Potpuno mi je normalno da se igrač osjeća bolje kratkih rukava,i sam sam igrao nogomet pa to znam.Ali opet s druge strane momčad izgleda čudno,ako svi nisu u istim dresovima,tako da ne znam šta bi tu bilo pametno uraditi.

Komentiraj...
Vidi sve komentare