To je to što me zanima!

Walker, rendžer iz Teksasa, je slomio Turke pa im zaplesao

Cedevita je u Istanbulu pobijedila Darussafaku 79-72, što im je prva pobjeda u Top 16 Eurolige. Ključnu tricu zabio je Walker koji si je tako osigurao ostanak u Cedeviti
Vidi originalni članak

U dva mjeseca u Cedeviti Henry Walker igrao je više hladno nego toplo, ali je pokazao da se ne boji šutnuti. Nije se bojao ni sinoć u Istanbulu, kad je pola minute prije kraja opalio sa sedam i pol metara i pogodio ključnu tricu za pobjedu Cedevite kod Darussafake 79-72. Pogodio pa zaplesao pobjednički ples.

Inače, Walker je rođen nedaleko od Teksasa, odakle je čuveni akcijski junak Cordell Walker, kojeg je utjelovio Chuck Norris.

Idući napad Turci su promašili, a Pullen i White su iz slobodnih bacanja zapečatili Cedevitinu pobjedu, petu u Euroligi ove sezone, prvu u Top 16 fazi. I čak četvrtu u gostima, baš u Istanbulu, gdje je krajem listopada sve krenulo iznenađenjem protiv Šarićeva Efesa.

- Očito u gostima igramo dobro, još jednu utakmicu u izjednačenoj završnici uspjeli smo okrenuti u završnici na našu stranu - rekao je Veljko Mršić , koji je tri dana ranije na sličan način srušio Crvenu zvezdu u Beogradu.

Walker se mučio s prilagodbom na Europu, u kojoj igra prvi put, ali je na momente genijalnim potezima dao naslutiti o kakvoj se igračini radi. Dan prije isteka ugovora zabio je 13 koševa, među kojima i najvažniju tricu svoje europske karijere i osigurao si ostanak u Cedeviti do kraja sezone.

Idi na 24sata

Komentari 15

  • OrcaPerestrojka 09.01.2016.

    Walker je rođen u Zapadnoj Virginiji nedaleko Texasa. Ja vrajt.

  • zi_zippo 08.01.2016.

    prije tjedan dana sam najavio pobjedu Cedevite nad Darusafakom, tada sam bio nalupan minusima..

  • barcaporsiempre 08.01.2016.

    šteta samo da nemaju domaći teren. očito imje veća inspiracija kad im vani fućkaju nego u draženovom domu kad svi šute i par dječice trubi u sponzorske trube. kad bi euroligu igrali u zadru možda bi i dobili koju domaću utakmicu

Komentiraj...
Vidi sve komentare