To je to što me zanima!

Walker: Pullen mi je kao mlađi brat, od Whitea ću puno učiti

NOVO POJAČANJE Unatoč visini od samo 198 cm, Cedevita novog Amerikanca Henrya Walkera vidi kao krilnog centra. Walker dobro poznaje Jacoba Pullena...
Vidi originalni članak

Igrao sam s Jakeom godinu dana na sveučilištu Kansas State, on mi je poput mlađeg brata, rekao je Henry Walker (28) o dvije godine mlađem suigraču Jacobu Pullenu, koji je pomogao Cedeviti u “novačenju”.

Walker je stigao kao zamjena za odbačenog Tomislava Zubčića. Iako je visok samo 198 cm, Cedevita ga vidi kao krilnog centra.

- Nemam visinu, ali snažan sam, brz, čvrst i kompetitivan. Sigurno mogu igrati četvorku - kaže Walker, koji je u pet sezona u NBA ligi prosječno postizao šest poena, a odličan je šuter trica.

Puno ime mu je William Henry Walker. Većinu života bio je poznat kao Bill, ali od lani koristi samo srednje ime.

- Kao mladić bio sam na rubu, nitko nije znao u kojem ću smjeru otići, nitko nije htio imati veze sa mnom. Radio sam puno grešaka, a promjenom imena želio sam sve to ostaviti iza sebe i okrenuti novi list - objasnio je Walker, koji odranije zna i Whitea, drugog Cedevitina Amerikanca, koji je svojedobno neuspješno pomagao sveučilištu Cincinnati da ga angažira.

- Jako ga cijenim, puno je toga prošao i želim učiti od njega. 

Idi na 24sata

Komentari 1

Komentiraj...
Vidi sve komentare