To je to što me zanima!

Vušković opet zatresao mrežu! Westerlo uzeo bod Anderlechtu

Vušković je zabio svoj drugi ligaški gol ove sezone, ali njegov Westerlo nije uspio zadržati vodstvo protiv favoriziranog Anderlechta koji je do boda došao preko Stroeykensa u 84. minuti
Vidi originalni članak

Nogometaši Anderlechta i Westerloa su remizirali 2-2 u susretu sedmog kola belgijskog prvenstva. U devetoj minuti domaći sastav je poveo golom Vazqueza, dok su gosti do izjednačenja stigli u 38. minuti kada je domaću mrežu pogodio Bayram. Potpuni preokret uslijedio je nakon točno sat vremena igre.

Gol za 2-1 Westerloa dao je mladi, 17-godišnji hrvatski nogometaš Luka Vušković, što mu je bio drugi ligaški gol ove sezone. Westerlo ipak nije zadržao tri boda kod favoriziranog domaćina, konačnih 2-2 je postavio Stroeykens u 84. minuti.

Vušković je odigrao cijelu utakmicu za goste, dok je Matija Frigan zamijenjen u 80. minuti.

Na ljestvici vode Club Brugge i Genk s 13 bodova, dok Anderlecht ima bod manje. Westerlo je trenutačno četvrti i ima bod manje od subotnjeg suparnika.

Idi na 24sata

Komentari 2

  • Palmanova 15.09.2024.

    pogodio glavom u prazan gol al i to se broji

  • tomason 14.09.2024.

    Decko jedini odigrao nesto u ove dvije tekme za u21.. Prvi sam ga osporavao ali strasno koliko je napredovao i s koliko samopouzdanja vise igra i stoji na terenu u samo godinu dana.. Sudim po ove dvije tekme samo naravno

Komentiraj...
Vidi sve komentare