To je to što me zanima!

Vjerovali ili ne, 'pola' igrača Bayerna gubilo je od Dinama!

Dinamo je 2016. godine preko Salzburga ušao u Ligu prvaka. Za austrijski klub tad su nastupali Konrad Laimer i Dayot Upamecano. Šokirao je Dinamo i velikog Harryja Kanea...
Vidi originalni članak

Da Dinamo kod Bayerna u prvoj utakmici Lige prvaka nema previše šanse, jasno je svima. Na pobjedu bavarskog velikana koeficijent je 1,15, na remi je 9,50, a na slavlje Dinama čak 15. Pomalo podcjenjivački prema spomenutoj utakmici dan prije utakmice pristupaju i njemački mediji.

POGLEDAJTE SAŽETAK: Dinamo - Hajduk

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Na vodećim njemačkim sportskim portalima teško je pronaći išta o susretu Bayerna i Dinama. Eminentni mediji poput Bilda i njemačkog Skya bave se onime što je govorio Max Eberl, direktor Bayerna.

Eberl je došao u ožujku. Ovog ljeta za trenera je postavio Vincenta Kompanyja, a za sljedeće ljeto najavio je mogućnost umirovljenja golmana Manuela Neura i napadača Thomasa Müllera. Novi frontmen Bayerna, prema riječima Eberla, bit će Joshua Kimmich. Braniča/veznjaka Bayerna traži PSG, ali Eberl ga ne da. O Dinamu? Ni riječi.

Međutim, budite sigurni da igrači Bayerna neće podcijeniti hrvatskog prvaka. Neki Bayernovi prvotimci već su gubili od Dinama. "Modri" su u kultnoj utakmici 18. ožujka 2021. pobijedili Tottenham u uzvratnoj utakmici osmine finala Europske lige čak 3-0 nakon produžetaka. Cijelu utakmicu za Spurse odigrali su stoper Eric Dier i Harry Kane, danas bitni igrači kod Bayerna.

Često su u prvih 11 kod Bayerna i branič Dayot Upamecano i univerzalac Konrad Laimer. Taj dvojac bio je u Salzburgu kad je Dinamo u Austriji 2016. nakon produžetaka pobijedio 2-1 i ušao tako u Ligu prvaka. Laimer je odigrao cijelu utakmicu, a Upamecano je ostao na klupi.

S Dinamom je okršaj, ali u juniorskoj konkurenciji, imao možda i najbolji igrač Bayerna, veznjak Jamal Musiala. U osmini finala Lige prvaka mladih Dinamo je u ožujku 2020. igrao kod Bayerna.

Nakon 90 minuta bilo je 2-2, a "modri" su nakon jedanaesteraca bili uspješniji. Musiala je zamijenjen u sudačkoj nadoknadi. Spomenimo i kako je cijelu utakmicu za Bayern odigrao Leon Dajaku, čak i smanjio na 2-1. Dajaku je danas u Hajduku...

Idi na 24sata

Komentari 15

  • purgersirokibrijeg 17.09.2024.

    Dinamo u Munchenu,a hajduk u grubišnom polju,hoće biti bakljade i postrojavanja poslije poraza tovara

  • zera 17.09.2024.

    Ond Bayern danas nema šanse.

  • superpametni 17.09.2024.

    I nakon današnje utakmice će biti tako, samo će uz to moći reći da su svi igrači Bayerna pobijedili Dinamo.

Komentiraj...
Vidi sve komentare