To je to što me zanima!

VIDEO Zrinjski obranio prednost i osvojio Kup BiH u Banja Luci! Igrači trčali pozdraviti Ultrase

Nedugo nakon što je ušao u igru Bradarić je u 82. minuti sjajno u šesnaestercu pronašao Malekinušića koji je primio loptu na prsa, a potom iz voleja pogodio mrežu Borca
Vidi originalni članak

Nogometaši Zrinjskog osvojili su Kup Bosne i Hercegovine pobijedivši u uzvratnom susretu finala u Banja Luci Borac sa 1-0 nakon što su identičnim rezultatom slavili i u prvoj utakmici igranoj u Mostaru.

Zrinjski je u Banja Luci slavio zahvaljujući hrvatskome dvojcu Matiji Malekinušiću i Filipu Bradariću koji su bili kreatori jedinog gola na susretu.

Nedugo nakon što je ušao u igru Bradarić je u 82. minuti sjajno u šesnaestercu pronašao Malekinušića koji je primio loptu na prsa, a potom iz voleja pogodio mrežu Borca.

NEVJEROJATNE POGREŠKE VIDEO Bijesni u susjedstvu zbog sramotne potvrde titule: 'Kakva lakrdija! Ukinut će nam ligu...'

Zrinjski je time obranio naslov pobjednika Kupa osvojivši ukupno treći trofej u ovom natjecanju.

Policija je odmah po završetku susreta gostujće navijače potrpala u autobuse i nije dopustila da pozdrave igrače. Zato su igrači Zrinsjkog trčali do gostujuće tribine kako bi pozdravili navijače koji su već bili u autobusima.

Borac je prije nekoliko danas proslavio osvajanje titule prvaka BiH do koje je došao kolo prije kraja stekavši nedostižnu prednost upravo ispred drugoplasiranog Zrinjskog.

 

Idi na 24sata

Komentari 1

  • ballboa 23.05.2024.

    Srbi na koljena dva jaka udarca su primili danas prvo od rezolucije a onda Zrinjski dokracio ih do kraja.

Komentiraj...
Vidi sve komentare