To je to što me zanima!

VIDEO Zašto se Modrić naljutio? Ovo pitanje izbacilo ga iz takta

Luka Modrić se pojavio pred novinarima nakon remija s Albanijom. Odgovarao je na pitanja, ali onda je dobio jedno koje ga je razljutilo
Vidi originalni članak

Luka Modrić je cijelu sezonu u Real Madridu imao status pričuve. Ancelotti mu je dozirao minutažu i kada bi ga ubacio u drugom dijelu, hrvatski maestro uvijek bi preokrenuo stvari na terenu. Bio je u sjajnoj formi i upravo zbog toga nadali smo se kako nas kapetan može odvesti do najvišeg cilja na Europskom prvenstvu.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Tako svjež, odmoran i osokoljen novim trofejem u Ligi prvaka. Ipak, već protiv Španjolske vidjelo se kako hrvatski genijalac, kao i cijela momčad, nije na razini, a potvrdilo je to i susret protiv Albanije. Hrvatska je remizirala s Albanijom (2-2) i dovela se u jako teško situaciju glede plasmana u osminu finala. 

Naši reprezentativci bili su u šoku nakon utakmice. Ostali smo bez tri boda u četvrtoj minuti sudačke nadoknade. Tužan i razočaran Modrić je došao pred novinare. Komentirao je razloge novog kiksa i odgovarao na pitanja, a onda je naprasno napustio mix zonu.

- Tko će morati povući, mladost ili starost - upitao ga je hrvatski novinar.

U tome trenutku nešto je govorio i španjolski novinar, Modrić je pogledao prema njemu, namrštio se pa rekao: A daj, idemo ća. I ljutito otišao.

@trollgol1 #hamburg #foryou #fypage #foryoupage #fyp #lukamodric #modric #vatreni #croatia #albania #uefa #europeanchampionship ♬ original sound - trollgol

Hrvatska će posljednje kolo grupne faze igrati u ponedjeljak. Moramo pobijediti Italiju, ali ni to nam ne jamči prolazak dalje ako budemo treći. Vjerujemo kako ćemo konačno protiv Talijana gledati "vatrene" u njihovom najsjajnijem ruhu, kao i našeg Luku za kojeg vjerujemo da nas, bez obzira na trenutnu situaciju, može odvesti daleko na Euru.

Idi na 24sata

Komentari 81

  • lanai goga 20.06.2024.

    Sto ne svida ti se pitanje jer je na mjestu nisi vise za repku nego zato sto si u mafiji dalica pa mislis da si bog spusti se na zemlju sad nemozes trcat vidjet cemo te u realu tamo nema ili ili kupi prnje

  • Lui 14 20.06.2024.

    Brozoviću je bolje kada dođe u Europu da se primi teniskog reketa i ostavi se nogometne lopte.

  • Daddy Tvcy 20.06.2024.

    Gospodina Modrića za predsjednika!​ ​​ ​​ ​ ​​ ​​

Komentiraj...
Vidi sve komentare