To je to što me zanima!

VIDEO Zabija, ali kada treba, tu je i da obrani! Olmo je ovim potezom postao junak finala

Španjolska je u finalu Europskog prvenstva pobijedila Englesku (2-1). Dani Olmo ovaj put nije zabio, ali je napravio ključan potez koji je njegovoj momčadi donio naslov
Vidi originalni članak

Da je igrač za velike stvari, pokazao je još kao 16-godišnjak kada je došao u Dinamo. Modrima i Hrvatskoj uvijek će biti zahvalan što su ga prihvatili kao svoga, a mi možemo biti ponosni što je takva klasa rasla i trčkarala HNL travnjacima.

Dani Olmo i njegova Španjolska osvojili su naslov europskog prvaka! Kao jedna od reprezentacija koja je u tišini došla na Euro pa u međuvremenu postala glavni favorit za titulu. Igrali su najbolji nogomet na turniru i na kraju zasluženo slavili protiv Engleske (2-1) za četvrti trofej na natjecanju najstarijeg kontinenta. 

Nico Williams zabio je za 1-1, Cole Palmer izjednačio, a naslov Španjolskoj donio je Mikel Oyarzabal u 86. minuti. Ipak, sve lovorike i hvalospjeve zaslužio je i sjajni Dani Olmo. Ovaj put nije zabio ni asistirao, no izvukao je ključan potez koji je možda 'furiji' i osigurao pobjedu.

Španjolci su se u završnici grčevito branili. Englezi su silovito prijetili, Unai Simon obranio je pokušaj glavom Declana Ricea. Lopta se vratila Engleskoj, ovaj put je Guehi pucao glavom, već je loptu vidio u mreži, ali pred golom se stvorio Olmo koji ju je očistio s gol-linije nekoliko minuta prije kraja utakmice. 

Video pogledajte OVDJE 

Idi na 24sata

Komentari 57

  • DadoDavor 15.07.2024.

    Kad već nije mogla Hrvatska, sretan sam da su Olmo i Španjolska

  • lucky edy 15.07.2024.

    Završilo je. Sada malo o Pjaci!

  • seatsb 15.07.2024.

    @croatija027 psihijatrija je ustanova di ti mozes nesto komentirati .... Olmo predstavlja vise Hrvatsku u svijetu nego sto ces ti ikad u zivotu napravit .....za razliku od takvih poput tebe sto se udaraju u prsa i vicu mi Hrvati .... D.R Jelen te ceka ...

Komentiraj...
Vidi sve komentare