To je to što me zanima!

VIDEO Vlašić asistirao za čudo od gola: Poljak rasparao mrežu! Borna Sosa ozlijedo koljeno?

Nikola Vlašić ove sezone ima učinak od jednog gola i dvije asistencije u Serie A. Njegov Torino izgubio je kod Cagliarija, no hrvatski veznjak stigao je do nove asistencije
Vidi originalni članak

Nogometaši Cagliarija pobijedili su Torino 3-2 u ludoj utakmici 8. kola Serie A. Momčad sa Sardinije je povela, Torino okrenuo, a Cagliari je s dva nova gola stigao do vrijedne pobjede i tri boda koja bi im mogla značiti i veliku prednost u borbi za ostanak u talijanskoj eliti.

Za drugi gol 'bikova' asistirao je Nikola Vlašić u 55. minuti. Niksi je primio loptu na desnoj strani, pogledao što će pa ju ostavio Karolu Linettyju. Poljak je natrčao na nju i silovito potegnuo s dvadesetak metara pa zabio uistinu spektakularan gol. 

>> VIDEO: ASISTENCIJA NIKOLE VLAŠIĆA

Prethodno je Cagliari poveo u u 38. minuti golom Viole da bi Sanabria poravnao samo tri minute kasnije. Ipak, Torino nije izdržao i do kraja je primio još dva gola.

Prvi je dao Palomino u 74. da bi svega četiri minute kasnije Coco postigao autogol i priči je bio kraj.

Vlašić ove sezone ima učinak od jednog gola i dvije asistencije u Serie A.

Drugi hrvatski reprezentativac u Torinu danas nije bio u zapisniku za susret. Kao razlog se navodi ozljeda koljena, no Borna Sosa je vjerojatno dobio poštedu nakon akcija u Ligi nacija s Hrvatskom.

Idi na 24sata

Komentari 2

  • mp992 20.10.2024.

    Čudo asistencija

  • Palmanova 20.10.2024.

    stavite asistenciju Sutala za gol od 60m

Komentiraj...
Vidi sve komentare