To je to što me zanima!

VIDEO Užasne scene: Golman Rudeša pao u nesvijest nakon teškog sudara s igračem Istre

Matej Marković nastradao je u sudaru s igračem Istre Mladenom Devetkom. Izgledao je dezorijentirano, a kako se ništa ne smije riskirati kada je u pitanju udarac u glavu, trener Rudeša ga je izvadio iz igre. Istra je na kraju slavila 3-1
Vidi originalni članak

Stadion u Rudešu je zanijemio. Zavladala je panika, a liječnici su sprinterski utrčali na travnjak. 

Golman Rudeša Matej Marković istrčao je s gola i htio izbiti loptu, ali sudario se s nogometašem Istre i pao u nesvijest. Izgledalo je uznemirujuće, suigrači su odmah dotrčali do njega, stavili ga na bok i krenuli mu vaditi jezik kako se ne bi ugušio, ali srećom, za tim nije bilo potrebe. Dok su mu liječnici došli pružiti pomoć, Marković je došao k svijesti.

Upozoravamo kao je video uznemirujućeg sadržaja. Možete ga pogledati OVDJE

Ustao se nekoliko minuta kasnije i zaradio gromoglasni pljesak prisutnih navijača, ali izgledao je vidno dezorijentirano nakon žestokog sudara i nespremno za nastavak utakmice. Kada je u pitanju ovakva vrsta ozljede, ne smije se ništa riskirati ni pod razno pa ga je trener Rudeša Davor Mladina izvadio iz igre u 40. minuti i uveo mladog Cibana.

Marković je ove sezone najbolji igrač Rudeša. Koliko je samo zicera obranio i spašavao blamaže svoju momčad, a nadamo se kako se nije ozbiljnije ozlijedio. 

Njegova momčad nije uspjela bez njega zadržati bod. Istra je na kraju slavila 3-1 u 33. kolu HNL-a.

Idi na 24sata

Komentari 4

  • __Che__ 03.05.2024.

    jel se rezervni vratar rudesa kladio na vise golova? s obzirom na ona 2 gola sto je primio,posebice treci

  • ping-pong 03.05.2024.

    Istra je igrala katastrofalno do 60+min. Kad su izašli stranci, Istra je proigrala i dovela stvari na svoje mjesto. Osim Ekonga koji jako oscilira, Istra je u sezoni 2023/2024. pogriješila sa pojačanjima. Danas je po meni najbolji igrač susreta bila Rudeševa 10-ka, Aleksandar Latkovic. Odlično čita igru, lako se rješava pratnje i točno proigrava napad. Bilo bi dobro da ga Istra kupi. Što se tiče sudara. Nije mi jasna odluka suca. Vezni gura dugu loptu za Devetka , Devetak trči u kontru, gleda unazad prema lopti ,ide 1na 1 sa golmanom, golman izlece van sesnaesterca ,Devetak ga u zadnji tren vidi ali nije se mogao zaustaviti i dolazi do sudara. Sudac svira faul nad golmanom, van sesnaesterca. Golman je svijesno išao na zaustavljanje ili lopte ili igrača.

Komentiraj...
Vidi sve komentare