To je to što me zanima!

VIDEO United razbijen na Old Traffordu: Tottenham utrpao tri!

Jedan od ključnih trenutaka susreta dogodio se u 42. minuti kada je Unitedov veznjak Bruno Fernandes "pocrvenio" zbog oštrog prekršaja nad Jamesom Maddisonom
Vidi originalni članak

U derbiju 6. kola engleske Premier lige Tottenham je na gostovanju pobijedio Manchester United 3-0. Gosti su poveli već u trećoj minuti golom Brennana Johnsona. Isti je igrač u 20. minuti mogao još jednom svladati Andrea Onanu, no njegov udarac je završio u okviru gola.

POGLEDAJTE VIDEO

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Vratnicu je pogodio i napadač Uniteda Alejandro Garnacho. Samo dvije minute kasnije Timo Werner je imao "zicer" za 2-0, ali je Onana odlično obranio. Jedan od ključnih trenutaka susreta dogodio se u 42. minuti kada je Unitedov veznjak Bruno Fernandes "pocrvenio" zbog oštrog prekršaja nad Jamesom Maddisonom.

Golove pogledajte OVDJE

Spursi su prednost "podebljali" već u 47. minuti nakon sjajne kontre. Johnson je projurio po desnoj strani uposlivši pred vratima Dejana Kuluševskog koji se sjajno snašao pogodivši za 2-0.

Točku na "I" gosti su stavili u 77. minuti kada je Dominic Solanke zabio za 3-0 nakon ubačaja iz kornera. Tottenham je ovom pobjedom napredovao na osmo mjesto sa 10 bodova, dok su "crveni vragovi" na 12. poziciji sa sedam bodova.

Idi na 24sata

Komentari 6

  • RREAL MADRID 29.09.2024.

    Jedva čekam da ovaj Ten Hag odleti, iako očito je da nije do trenera, ali taj lik mi strašno ide na živce.

  • Space Burek 29.09.2024.

    Crni dani se nastavljaju za United a budućnost bi mogla biti gora ako na klupu dovedu Allegria.

  • vasnetko1 29.09.2024.

    Onana teška rupa od golmana otkako je dosao u united

Komentiraj...
Vidi sve komentare