To je to što me zanima!

VIDEO Trpa i ne staje: Kulenović zabio dva komada, asistencija Roga bila je kao iz udžbenika

Na terenu nije bilo ni Brune Petkovića ni Arijana Ademija. Kapetansku traku je ponio Marko Rog i odmah opravdao povjerenje Sergeja Jakirovića
Vidi originalni članak

Dinamo je u 4. kolu HNL-a pobijedio Goricu 2-1 uoči velikog uzvrata protiv Qarabaga u playoffu Lige prvaka. Sergej Jakirović je izmijenio sastav i odmorio neke ključne igrače za utakmicu sezone koja Dinamu donosi plasman u Ligu prvaka i ogroman novac od otprilike 35 milijuna eura.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Pa tako, između ostalih, na terenu nije bilo ni Brune Petkovića ni Arijana Ademija. Kapetansku traku je ponio Marko Rog i odmah opravdao Jakirovićevo povjerenje.

Bio je to prvi konkretniji pokušaj 'modrih' i odmah pogodak, u 6. minuti. Rog je primio loptu na lijevoj strani i prebacio se u sredinu pa desnicom krasno pronašao Sandra Kulenovića koji igra u formi života. Napadač Dinama majstorski je loptu zahvatio glavom i produžio ju u daljnji kut.

A u drugom poluvremenu stigao je i novi pogodak Kulenovića. Dinamo je odigrao sjajnu kontru, Kulenovića je u sredini samog pronašao Cordoba, koji se prethodno sjajno oslobodio čuvara. Pa je Dinamov "heroj ulice" u 57. stigao i do svojeg drugog, ujedno petog u HNL-u i šestog u sezoni.

Počasni gol za Goričane postigao je Jurica Pršir u 91. minuti. Sjajno se snašao u šesnaestercu i priredio uzbudljivu završnicu na Maksimiru.

>> VIDEO GOLOVA POGLEDAJTE OVDJE

Idi na 24sata

Komentari 27

  • KAJ DA 25.08.2024.

    Dosadna, negledljiva utakmica...Prava uspavanka...Fala Jakire...

  • zera 25.08.2024.

    Domaći jaran najbolji igrač dinama. Bolje da je njega odmara nego ljenčinu petkovića.

  • simri 24.08.2024.

    Prvi gol - ne pistoji obrana, drugi gol sam na pet metara....

Komentiraj...
Vidi sve komentare