To je to što me zanima!

VIDEO Torcidaši htjeli u centar Rijeke: Pjevali su uvredljive pjesme, policija ih odvela...

Pripadnici Torcide pojavili su se u Rijeci u nedjelju u jutarnjim satima. Plan im je bio doći do centra grada, ali policija ih je preduhitrila i odvela u maricama
Vidi originalni članak

Rijeka i Hajduk od 20 sati igraju derbi 8. kola HNL-a. Tenzije na Jadranskom derbiju uvijek su visoke, iznimka neće biti ni ovaj put, a prva podbadanja su krenula još od jutarnjih sati. Nažalost i sukobi.

Kako piše Novi list, 50-ak pripadnika Torcide u nedjelju ujutro okupilo se ispred Kantride, odakle su krenuli prema centru grada. Pjevali su uvredljive pjesme, piše spomenuti portal, a policija je dobila dojavu pa ih je dočekala na križanju Liburnijske i Ulice Vere Bratonje.

Isti portal piše i kako je došlo do sukoba pripadnika Torcide i policije koja ih odvodi maricama. Zbog cijele situacije je otežan promet jer su čak tri trake blokirane.

Uobičajeno je da policija dočeka navijače na naplatnim kućicama te potom u kolonama krenu prema Rujevici, no ovaj put su navijači bez znanja policije ušli u grad i to desetak sati uoči utakmice. 

Video i galeriju pogledajte OVDJE 

Idi na 24sata

Komentari 107

  • Špika velemajstor 29.09.2024.

    Natamburajte magarce gdje stignete. Ne bi im bilo prvi put. Skup narkomana i neradnika. Samo dobra batina.

  • crowal 29.09.2024.

    Daleko je to od navijača, razbijači da

  • Croatia will not forget 29.09.2024.

    Rijeka je grad i kojem se petokraka ističe na vrhu najveće zgrade , a pod perltokrakom su srpski teroristi napadali Hrvatsku noseći kokardu iznad petokrake !! Sranota !!

Komentiraj...
Vidi sve komentare