To je to što me zanima!

VIDEO Tko ga može zaustaviti?! Olmo golčinom rasparao mrežu

Dani je fantastično osjetio prostor i utrčao iza obrane pa rutinerski pogodio u daljnji kut. S prve stative, imao je težak kut za zabiti, ali je predvodnik neke nove Barcelone majstorski naciljao. A onda se ozlijedio
Vidi originalni članak

Barcelona je u 5. kolu La Lige demonstrirala silu kod Girone, hita španjolskog prvenstva prošle sezone. 'Blaugrana' je slavila s uvjerljivih 4-1 primivši pogodak kada je već sve bilo gotovo pa izjednačila konto pobjeda i utakmica na pet. I dalje je stopostotna, jedina u ligi, ima 15 bodova i djeluje nezaustavljivo. Hansi Flick je u kratkom vremenu napravio čudo.

Među strijelcima našao se i Dani Olmo koji je, otkako su mu riješili situaciju s papirima u klubu, nezaustavljiv. Bivši igrač Dinama igra sjajno, užitak ga je gledati na travnjaku, a u katalonskom derbiju dao je krasan gol u 47. minuti.

Statistika Danija Olma

Sjajnom loptom iz zadnje linije, preko pola terena, pronašao ga je Koundé, Olmo je fantastično osjetio prostor i utrčao iza obrane, a onda rutinerski pogodio u daljnji kut golmanu "kroz uši". S prve stative, valja napomenuti, imao je težak kut za zabiti, ali je rasparao suparničku mrežu. Zaista sjajan gol dao je predvodnik neke nove Barcelone, a zabio je već treću utakmicu u nizu. Treći gol u trećem nastupu, igra u formi života.

>> GOL DANIJA OLMA

Olmo zabio pa se ozlijedio

Olmo je, potom, zabrinuo navijače jer je legao na travnjak pa signalizirao Flicku da ga zamijeni. Nijemac je to i učinio, umjesto Olma u 61. minuti uveo je Erica Garciu. Težina ozljede još nije poznata i tek će dodatne pretrage utvrditi o čemu je točno riječ.

Junak Yamal

Ipak, junak pobjede Barcelone bio je Lamine Yamal koji je dao dva pogotka. U 30. minuti ukrao je loptu Davidu Lopezu pa postigao gol za vodstvo, a u 37. je udvostručio prednost.

Uslijedio je pogodak Olma da bi u 64. minuti Pedri zaključio krasnu akciju gostiju. Domaćin, koji nije senzacionalan kao lani, ali koji je daleko od loše momčadi, stigao je do počasnog pogotka u 80. minuti preko Stuanija.

Barceloni sada slijedi prvi okršaj u Ligi prvaka. U četvrtak od 21 sat igra na gostovanju kod Monaca.

>> VIDEO: GIRONA - BARCELONA 1-4

Idi na 24sata

Komentari 19

  • RREAL MADRID 15.09.2024.

    Bome gazi Barcelona sve pred sobom, sezona će biti itekako zanimljiva.

  • Tomislav-81 15.09.2024.

    Ceka vas Real💪

  • Palmanova 15.09.2024.

    Mogla bi Barca ove sezone i uzeti scudetto Realu bez pomoci arbitra Francovim trupama?

Komentiraj...
Vidi sve komentare