To je to što me zanima!

VIDEO Tika-taka Istre: Je li ovo najljepši HNL gol u ovoj sezoni?

Lisica je izvan šesnaesterca dodao petom za Hujbera koji daje loptu Mahmoudu, ovaj petom proigrava Belju, koji na isti način pronalazi Bandea na drugoj strani za 2-0 Istrana
Vidi originalni članak

Istra 1961 i Hrvatski dragovoljac otvorili su na Aldo Drosini 19. kolo HT Prve lige, a domaćin je slavio s 3-0 i tako na tablici prestigao Slaven Belupo.

Domaćin je poveo već u 19. minuti nakon odlične kombinacije Belje i Lisice koju je završio Mahmoud, a isti su akteri osam minuta kasnije osmislili nešto još bolje. 

Lisica izvan šesnaesterca dodaje petom za Hujbera koji daje loptu Mahmoudu, ovaj petom proigrava Belju, koji na isti način pronalazi Bandea na drugoj strani za 2-0 i jedan od, ako ne i najljepši HNL gol ove sezone.

Odličnu predstavu Istrana, ali i osobnu, potvrdio je Lisica u 72. kada je postavio konačan rezultat na odlično proigravanje Mlinara.

TOMIĆ ZADOVOLJAN Bjelica: Bili smo bliže pobjedi, ali još je jako puno utakmica

Nakon derbija začelja, Istra više nije na pretposljednjom mjestu tablice! To je mjesto sada rezervirano za Slaven Belupo koji ima 16 bodova, devet više od posljednjeg Dragovoljca.

Idi na 24sata

Komentari 7

  • bananeros 11.12.2021.

    Živjela 'istra', bez ijednog istrijana u njoj 🤘🤘😅

  • alex masters 11.12.2021.

    Uvijek im prazan stadion

  • Zmar117 11.12.2021.

    Prvoligaški rezultatski krah Dragovoljca je opomena svim ostalim klubovima iz 2 HNL koji bi željeli ući u 1HNL...... Dok uđu u 1HNL ,ako se osjetno ne pojačaju nemaju nikakve šanse da se suprostave niti devetoj ekipi 1 HNL-a,a kamoli ostalima  u ligi...Ove godine da će Istri biti dovoljno 20-22 boda za opstanak pod uslovom da ne izgube na gostovanju kod Dragovoljca...A možda i puno manje ako se Dragovoljac uopće niti ne pokrene na proljeće...

Komentiraj...
Vidi sve komentare