To je to što me zanima!

VIDEO 'The Special Mislav'! Što je napravio Oršić, zabio je treći gol nakon vrhunske solo akcije

Slalom kroz gostujući vezni red, dolazak do sedamnaest metara od gola, a onda - BAM! I treći je put zabio Mislav Oršić i bacio Moua u nokdaun jer on je jedini 'the special one' na Maksimiru večeras
Vidi originalni članak

MISLAV ORŠIĆ! Što drugo reći nego, kapa do poda, majstore! Vjerovali su navijači da bi Mislav mogao zabiti bar jedan, oni najvjerniji nadali su se - možda i dva. Ali ti, tri gola, hattrick protiv premierligaša Tottenhama, protiv jednog Huga Llorisa na golu i Josea Mourinha na klupi, kakav majstor!

PROJEKTIL I AKCIJA VIDEO Pogledajte kako je Oršić uvaljao hat-trick Tottenhamu!

 POGLEDAJTE VIDEO: Dinamovci navijaju s Boysima

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Prvi je zabio nakon krasnog okreta i još ljepše završnice, drugi je plod vrhunske akcije i asistencije Atiemwena, a onda je odlučio  u potpunosti preuzeti scenu i zabiti treći! Sjurio se prema kaznenom prostoru gostiju, došao na pristojnu udaljenost, potegnuo i - pogodio za povijest! 

Kakvo je to bilo slavlje na Maksimiru, svi su mu pohitali u zagrljaj, strašnu je stvar napravio Oršić, strašnu je stvar napravio Dinamo! Nakon toga je nekoliko odličnih obrana, ma što odličnih, maestralnih obrana imao Dominik Livaković i pokazao zašto je reprezentativna jedinica!

Oršićev prvi gol možete pogledati OVDJE, drugi gol OVDJE, a treći OVDJE.

ORŠIĆ SREDIO MOURINHA Senzacija! 'Modri' u četvrtfinalu

Nakon ovakve predstave možemo samo zapljeskati. DINAMO JE U ČETVRTFINALU EUROPSKE LIGE!

Idi na 24sata

Komentari 120

  • vatrene kočije 19.03.2021.

    Idemo do kraja!

  • mistermot 19.03.2021.

    Hajdukovac sam od rođenja, Hrvatska moja domovina i uvijek navijam za Hrvatske klubove kada igraju u Europi i Svijetu , Čestitke Dinamu i Oršiću samo naprijed do vrha Europe,SRETNO

  • MagikRatt 19.03.2021.

    Državna TV   prenosi  već  godinu  dana  konferenciju  STOŽERA  ( do  zla  boga  dosadni  i  bezlični likovi)  ali  ovakve  stvari  ne ,  plačam  pretplaatu  i  gledam  reprize  (volim hrvatsku , a strana  itd,)

Komentiraj...
Vidi sve komentare