To je to što me zanima!

VIDEO Teška ozljeda hrvatske košarkašice: Čuli su se krikovi, nepomično je ležala. 'Ne dirajte'

Kroz prve tri četvrtine skupila je 11 poena, devet asistencija i tri skoka, ali krajem treće četvrtine je krivo doskočila i ozlijedila koljeno. Bilo je jasno da se radi o težoj ozljedi nakon što je Nika krenula zapomagati s parketa
Vidi originalni članak

Pobjedom protiv Bešiktaša košarkašice Fenerbahčea (79-63) osvojile su turski Superkup, ali je rezultat nažalost ostao u drugom planu. Hrvatska košarkašica Nika Mühl (23) je sudjelovala u osvajanju trofeja, ali morala je ranije napustiti teren zbog teške ozljede.

Kroz prve tri četvrtine skupila je 11 poena, devet asistencija i tri skoka, ali krajem treće četvrtine je krivo doskočila i ozlijedila koljeno. Bilo je jasno da se radi o težoj ozljedi nakon što je Nika krenula zapomagati s parketa.

- Ne dirajte mi koljeno - rekla je šokirana Nika liječnicima koji su koj ukazivali pomoć. U suzama su je odnijeli s parketa.

>>VIDEO MOŽETE POGLEDATI OVDJE

Ostale su košarkašice u šoku promatrale što se događa, a liječnička je ekipa brzo intervenirala i odnijela Niku s terena. Još nije točno poznato o čemu se radi, ali može se pretpostaviti da se radi o ozljedi zbog koje će duže vrijeme izbivati s parketa.

Podsjetimo, Nika je četiri godine provela u SAD-u na sveučilištu UConn, a u travnju je postala druga Hrvatica koja je izabrana na WNBA Draftu kad ju je kao 14. pick izabrao Seattle Storm.

Idi na 24sata

Komentari 2

  • ZEUS 03.10.2024.

    Budala, otišli ligamenti i dere se ko da je kolju. Muškima u nogometu stalno odlaze ligamenti pa ništa, izađeš operiraš i nakon 6 mjeseci nazad.

  • Šipumiloma 03.10.2024.

    Screamerica+malo publike i čuje se ko da ju kolju. Vjerujem da boli ali žene rađaju pa se manje deru od nje. Mislim da je drama queen u pitanju.

Komentiraj...
Vidi sve komentare