To je to što me zanima!

VIDEO Tenzije na vaganju uoči borbe stoljeća! Fury se unio Usiku u lice, razdvajali su ih...

Fury je na vaganju imao 12 kilograma više od Usika pa je poručio Ukrajincu: 'Spreman sam za rock 'n' roll, sutra će biti vatromet! Nokautirat ću ovog tipa. Neka dođe i njegov tim, sve ih želim
Vidi originalni članak

Ostao je dan do borbe za apsolutnog prvaka teške kategorije boksa između Tysona Furyja (35, 34-0-1) ili Oleksandra Usika (37, 21-0) i napetost ne može biti veća. U petak je u Rijadu (Saudijska Arabija) održano službeno vaganje uoči borbe, a Fury ima čak 12 kilograma više u odnosu na protivnika.

Fury je dan uoči borbe težak 118 kilograma, dok je Usiku vaga stala na 106 kilograma. Samo nekoliko minuta nakon vaganja Fury je stavio ruke na Ukrajinca nakon što su se sučelili oči u oči. Britanac je poznat po 'bockanju' protivnika i čini sve što može kako bi ušao Usiku u glavu.

Trenutak kada je Fury odgurnuo Usika možete vidjeti OVDJE.

- Spreman sam za rock 'n' roll, sutra će biti vatromet! Nokautirat ću ovog tipa. Dolazim po njegovo srce, j***š njegove pojaseve, želim njegovo srce! Neka dođe i njegov tim, sve ih želim, ajmo! - rekao je Fury.

VIDEO: SPEKTAKL U RIJADU Pogledajte otvoreni trening: Fury i Usik zaplesali prije meča

A Usik mu je samo poručio:

SUČELJAVANJE NA NJEGOV NAČIN VIDEO Fury napravio šou uoči spektakla za pamćenje. Radio grimase i ignorirao Usika...

- Poruka Furyju? Nemoj se bojati... Neću te ostaviti samoga sutra.

Ukrajinski boksač u vlasništvu ima WBA, WBO I IBF titulu, dok je kod 'Gypsy Kinga' titula WBC-a. A tko pobijedi, izaći će iz ringa sa sva četiri pojasa. Posljednji apsolutni prvak bio je još Lennox Lewis, ali tad WBO nije bio 'u računici'.

'RING OF FIRE' Boks Fury - Usik: Kad je meč za apsolutnog prvaka, gdje gledati uživo i koliko košta prijenos?

Koliko će zaraditi?

Engleski mediji pišu kako će brk obilatije omastiti britanski boksač. Njemu bi trebalo pripasti 94 milijuna eura, dok će Usik dobiti 46 milijuna eura. Fury je navodno obvezan po ugovoru donirati milijun eura Ukrajini koja ratuje s Rusijom. 

Idi na 24sata

Komentari 20

  • mentalist1 18.05.2024.

    Fury ovo dobiva dosta lagano

  • David11111 17.05.2024.

    Di je ovo od jednog Lennoxa Lewisa..samo je jedan kralj postojao i njemu u naponu nitko nije mogao nista lakocom je rjesavao protivnike inteligencijom na 60 posto mogucnosti...ak bi izuzeli Alija u novije vrijeme zadnjih 35 g Lewis je svemirski brod za sve..jedina zelja bi mi bila vidjet Lewisa da pobaca na hrpu ove wall street manekene ..vj je i sad jos dobar da rijesi ove p.

  • vedo2345 17.05.2024.

    Razbit će ga Usyk ko beba zvečku 💪

Komentiraj...
Vidi sve komentare