To je to što me zanima!

VIDEO Talijanski velikan se uoči derbija prisjetio Mandžukića: 'Kakav igrač, pravi Super Mario'

Na dan velikog talijanskog derbija između Juventusa i Napolija, "stara dama" se prisjetila maestralne predstave Marija Mandžukića u utakmici prije šest godina
Vidi originalni članak

Juventus i Napoli danas igraju veliki talijanski derbi u 18 sati. Nekada je njihov dvoboj odlučivao o prvenstvu, no danas je situacija bitno drugačija. "Stara dama" posljednje četiri sezone nije bila u samom vrhu Serie A. S druge strane, Napoli je u sezoni 2022./23. s 90 bodova osvojio prvenstvo, ali nakon toga uslijedio je pad, pa su prošlu sezonu završili tek na 10. mjestu. Obje momčadi dobro su krenule u novu sezonu s novim trenerima. Juventus je preuzeo Thiago Motta, a Napoli Antonio Conte.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Uoči današnje utakmice Juventus se prisjetio dvoboja odigranog prije šest godina, u kojem je briljirao Mario Mandžukić. Dries Mertens doveo je Napoli u vodstvo, ali Mandžukić je golovima u 26. i 49. minuti preokrenuo rezultat. Leonardo Bonucci stavio je točku na "i" u 76. minuti.

Mandžukić je, naravno, bio miljenik navijača, a to je ostao i danas, pa su tako pristalice kluba oduševljeno reagirale na video sažetka. Bivši hrvatski reprezentativac igrao je za Juventus od 2015. do 2019., osvojio četiri naslova Serie A i izborio jedno finale Lige prvaka, u kojem je bio i strijelac. U 162 nastupa za klub zabio je 44 gola.

"Kakav igrač, moj Mario", "Super Mario", "Svemogući Mario, koliko nam nedostaje", samo su neki od komentara ispod objave u kojoj su se javili i navijači Milana, što dovoljno govori koliko je legendarni Vatreni bio cijenjen gdje god da je igrao.

Idi na 24sata

Komentari 2

  • Regoč19 21.09.2024.

    Mandžo je legenda, velikan, Čovjek i igrač. Uvijek je igrao svaku sekundu na terenu, davao srce i vještinu. Samo je jedan Mandžo.

  • RedDoor 21.09.2024.

    Malo odmak od terena. Jesmo li mi u Bear Gryllsu izazovu? Živimo izgleda u preskupoj zemlji s malim plaćama i mirovinama. I sad se najavljuje poskupljenje plina i struje za 10 posto, što znači da će i druge cijene vjerojatno odletjeti do krajnjih granica i kao da to nije dosta sprema nam se izgleda najgori porez u povijesti, ljudima na domove, koji će ih pretvoriti u podstanare u vlastitom domu pomalo izgleda, uvijek korak do beskučništva izgleda, iako je izgleda državna blagajna u plusu. I uopće se izgleda ne pokazuju naznake da bi se moglo malo razmisliti. Narod zaslužuje i hoće referendum, jer su neki prije izbora rekli izgleda drugačije, pa su ljudi glasali. 🇭🇷

Komentiraj...
Vidi sve komentare