To je to što me zanima!

VIDEO Sučić valja Francuze, a vatrogasci u deliriju! Pogledajte ludo slavlje nakon gola Dinama

Dinamo je remizirao s Monacom (2-2) u drugom kolu Lige prvaka. Modri su vodili 2-0 zahvaljujući dva spektakularna gola, a posebno je sve na stadionu oduševio potez Petra Sučića za 1-0
Vidi originalni članak

Martin Baturina nogometni je genijalac i fantazista koji diže publiku na noge, velemajstor koji jednim potezom rješava utakmice, ali svaka momčad mora imati i igrača kao što je Petar Sučić. Veliki radnik i maratonac koji pretrči više od 13 kilometara po utakmici, a čiji stil igre uvelike podsjeća na Marcela Brozovića. 

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Uvijek će se podrediti momčadi, ali zna i on zasjati kada treba. Sinoć smo vidjeli da je posebnu vrstu magije pripremio za Ligu prvaka. Fenomenalna varka kojom je poslao stopera Monaca nazad u kneževinu pa prekrasni lob bacio je u delirij navijače na Maksimiru. A jedan dvojac imao je privilegiju pogledati majstoriju s nekoliko metara udaljenosti i to su proslavili euforičnim slavljem.

Dvojica vatrogasaca, koja su stajala iza gola, dignula su ruke u zrak nakon vodstva za 1-0, a potom su jedan drugome skočili u zagrljaj. Scena koja je oduševila navijače Dinama i pokazala koliko ovaj klub znači svima čijim venama teče plava klub. Bez obzira čime se bavili u životu. 

POGLEDAJTE VIDEO (Od 1:44)

Martin Baturina je u drugom poluvremenu povisio na 2-0 nakon fenomenalnog gola, ali Dinamo ipak nije uspio osvojiti sva tri boda. Monaco se vratio u završnici (2-2)i uzeo vrijedni bod s Maksimira. Slijedi tjedan pauze u Ligi prvaka, a onda 'modri' idu u Bratislavu u lov na nove bodove. 

Idi na 24sata

Komentari 6

  • Bum klik klak Dinamo opet prvak 03.10.2024.

    Kaj bi ajdug dal da i vatrogasci navijaju za njega.

  • nilski konj 03.10.2024.

    Prvo, nije tjedan dana pauze nego će sljedeća utakmica biti za tri tjedna i to protiv RB Salzburga iz Salzburga.

  • iac 03.10.2024.

    Gol je fantastican . Bravo majstore

Komentiraj...
Vidi sve komentare