To je to što me zanima!

VIDEO Sučić umalo zabio golčinu Realu! Pogodio prečku i stativu, 'kraljevi' slavili iz dva penala

U kolovozu je za 10 milijuna eura stigao iz RB Salzburga ​​​​​​​i već je pokazao da će biti pravo pojačanje za Sociedad. Nedostajalo mu je mrvicu sreće jer da je prvi pokušaj ušao... Bila bi to spektakularna golčina
Vidi originalni članak

Vrlo uzbudljivu i otvorenu utakmicu odigrali su Real Sociedad i Real Madrid (0-2) u 5. kolu La Lige. Bio je to, ujedno, sudar dvojice Hrvata - Luke Sučića s domaće i Luke Modrića s gostujuće strane. Pobjedu je na koncu odnio Modrić, no ona je bila itekako teško izborena. 'Kraljevi' su pobijedili zahvaljujući dvama golovima iz penala, prvi je realizirao Vinicius, drugi Mbappé.

Valja istaknuti vrhunsku izvedbu hrvatskog reprezentativca Luke Sučića, koji je u kolovozu za 10 milijuna eura stigao iz RB Salzburga, i koji će biti pravo pojačanje za Sociedad. Sučić je, uz dobru predstavu, imao i dva sjajna pokušaja. Prvo je u prvom poluvremenu sjajnim udarcem pogodio prečku, a zatim u drugom zatresao stativu. Stvarno nije imao sreće.

Onaj pokušaj iz prvog dijela u 25. minuti bio je jako dobar, Courtois je ostao ukopan i da je lopta išla mrvicu u stranu ne bi mogao ništa.

A kod drugog pokušaja u 46. nedostajalo je mrvicu preciznosti, ali i sreće.

Sociedadu je stigla kazna u 58. minuti kada je Sergio Gomez igrao rukom u kaznenom prostoru. Odgovornost je preuzeo Vinicius Junior i pogodio. Vini je u 72. minuti pao u šesnaestercu, a sudac Juan Martinez Munuera nakon intervencije VAR-a dosudio novi penal. Tada je zapucao Kylian Mbappé, i on je bio precizan.

Statistika Real Sociedad - Real Madrid

Luka Sučić igrao je do 75. minute, a Luka Modrić odigrao je cijeli susret za 'kraljevsku' momčad.

Real je nakon slavlja kod Sociedada nastavio potjeru za vodećom Barcelonom, koja svoj susret petog kola igra u nedjelju protiv Girone.

Idi na 24sata

Komentari 45

  • KRUNOSLAV GALEB 2 KLAUNA 15.09.2024.

    umalo sam ja backi dao auto u grazu ali me predohtrio perisic

  • David11111 15.09.2024.

    Ko je pratio mpje upise zna kolko sam se divio tom liku jos prije par godina u Salzburgu..tolko je samopuzdan a opet jako na zemlji..kad je u jednom intervju za vrh tv kucu izjavio da je ucio od modrica vjezbao iza treninga svakog i kad je rekao da je ponizan ali spreman zamjenit luku i u rep i da zeli u vrh klub tu me kupio..sve ima tehniku suta, sulud pregled igre i okomitu geometriju, ulazi izmedu linija trazi gol svaku sekundu, voda je na terenu takticki obucen ko da ga je pep vodio jedino malo igru u obranu popravit i msm da bi trebao i lpool to je ko stvoren klub za njega spreman je

  • Bummser30 15.09.2024.

    Ovo je lako moglo biti 2-0 umjesto 0-2 .

Komentiraj...
Vidi sve komentare