To je to što me zanima!

VIDEO Sučić kao rasni golgeter i bomba Baturine! 'Da je Messi to napravio, vrtjelo bi se posvuda'

DINAMO - MONACO 2-2 Petar Sučić zabljesnuo je lažnjakom i golom krajem prvog dijela. Sredinom nastavka pogodio je i Martin Baturina, a gosti su izjednačili nakon neopreznih reakcija Nevistića i Bernauera
Vidi originalni članak

Petar Sučić proživljava najljepše tjedne i mjesece karijere, u nešto više od godinu dana od člana prve momčadi Dinama postao je A reprezentativac, a onda je kao nagrada došao i fenomenalan gol u drugom kolu Lige prvaka protiv Monaca na Maksimiru, i to nakon što ga neko vrijeme zbog bolesti nije bilo u prvom sastavu.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

U posljednjoj, trećoj minuti sudačke nadoknade prvog dijela Josip Mišić proigrao je Martina Baturinu po kišnom terenu po lijevoj strani, on se riješio pratnje i dao na drugu stranu do Sučića koji je sve lijepo pratio, prevario lažnjakom protivnika pa ljevicom krasno potkopao loptu preko golmana gostiju za totalnu ludnicu pred oko 15.000 gledatelja.

- To ne možeš naučiti, s tim se rađaš ili ne rađaš. Da su ovo napravili Ronaldo ili Messi, to bi se vrtjelo po televiziji mjesec dana. Dobro je i da mlađi klinci vide da imaju od koga učiti - rekao je u HTV-ovu studiju Tomislav Ivković.

Dinamo je samouvjereno ušao i u nastavak, držao Monaco podalje od svog gola, a onda je u jednom od brojnih izlazaka zabio i drugi. Ovaj put Baturina je odradio sve sam, u 66. minuti se nakon proigravanja Marka Roga namjestio na lijevu nogu i prekrasno pogodio donji desni kut s 20-ak metara udaljenosti. Njegov drugi u sezoni i 18. za seniore "modrih", vjerojatno i najdraži.

No nije Dinamo mogao dugo izdržati s dva gola prednosti, neoprezni izlazak Nevistića u 74. minuti nakon kornera Akliouchea kaznio je Mohammed Salisu i pogodio za smanjenje zaostatka gostiju. I u jeku novih naleta "modrih" u završnici utakmice uslijedio je novi šok, Bernauer je u 89. skrivio penal koji je za 2-2 pretvorio Denis Zakaria.

Majstorije Petra Sučića i Martina Baturine, kao i golove Monaca pogledajte OVDJE.

Idi na 24sata

Komentari 26

  • bečar-bečar 02.10.2024.

    pero majstore !!!

  • igrač s klupe 02.10.2024.

    razbili smo ih

  • moj selfi na avataru 02.10.2024.

    Aaaaaaaaaaaahahahahahahahaah

Komentiraj...
Vidi sve komentare