To je to što me zanima!

VIDEO Stuttgart u drami iščupao bod! Pogledajte asist Kramarića

Hoffenheim je do 99. minute držao prednost, a asistent za jedini gol gostiju bio je hrvatski napadač Andrej Kramarić. Stuttgart se ipak uspio spasiti duboko u sudačkoj nadoknadi
Vidi originalni članak

Posljednji susret 6. kola Bundeslige ponudio je okršaj Stuttgarta i Hoffenheima. Momčad Andreja Kramarića kući se vraća s bodom nakon što je upravo hrvatski reprezentativac asistirao za jedini pogodak svoje momčadi. Susret je završio 1-1.

Igrala se 45. minuta kada se Krama othrvao i oslobodio suparničkog igrača pa poslao loptu u for. Ona je zapela po putu u zadnjoj liniji domaćina, no obrambeni Stuttgarta se zapleo, lopta mu je pobjegla i Gendrey je jurnuo jedan na jedan s Nubelom.

Lijepo je pogodio za vodstvo, a Kramarić je proslavio asistenciju sa suigračem.

Stuttgart se spasio u 99. minuti

Ipak, Stuttgart je u nastavku stigao do boda. Spasio se duboko u sudačkoj nadoknadi, u 99. minuti. Demirović je prvo promašio penal, no iz popravnog udarca je uspio zatresti mrežu i sačuvati bod u Stuttgartu.

Inače, Krami je ovo bila treća asistencija ove sezone, druga u Bundesligi. Ima i četiri pogotka, sva četiri u njemačkom prvenstvu.

>> VIDEO: ASISTENCIJA ANDREJA KRAMARIĆA

Idi na 24sata

Komentari 3

  • Rimois 07.10.2024.

    asist 😂😂😂🤣🤣🤣

  • axl44 06.10.2024.

    asist? 🤦🏻‍♂️🤦🏻‍♂️🤦🏻‍♂️

Komentiraj...
Vidi sve komentare