To je to što me zanima!

VIDEO Stoper Rijeke zabija kao napadač! Pogledajte škarice Radeljića i brz odgovor lokosa

Lokomotiva se iz rezultatskog minusa vratila nakon samo tri minute kada je na centaršut Bouna s desne strane dobro reagirao Fran Karačić i glavom pogodio za izjednačenje
Vidi originalni članak

U prvom susretu 10. kola HNL-a, na utakmici Lokomotive i Rijeke, vidjeli smo sjajan gol koji je postigao stoper gostiju Stjepana Radeljić. Igrala se 23. minuta kada je Hrvoje Smolčić izveo aut s desne strane, koji je na kratko odbila obrana domaćina. Toni Fruk je prvi došao do lopte i vratio je visokom parabolom na drugu stativu, gdje je najviši bio Ante Majstorović, koji je smirio loptu za Radeljića.

Lopta je išla malo iza leđa stopera Riječana, no to ga nije omelo. U maniri rasnih strijelaca, škaricama je pogodio neobranjivo za Zvonimira Šubarića i doveo Rijeku u vodstvo 1-0.

No, radost "fiumana" nije dugo trajala jer su nakon samo tri minute "lokosi" stigli do izjednačenja. Desni bek zagrebačke momčadi Mody Bouna je ubacio s desne strane, a najviši na centaršutu bio je Fran Karačić, koji je lijepo glavom zabio za 1-1.

Iako je Radeljić postigao gol na otvaranju utakmice, u 67. minuti postao je tragičar. Radilo se o prilično bizarnoj situaciji. Naime, Luka Vrbančić je u 64. minuti pucao s dobrih 20-ak metara, a Radeljić je ušao u blok na samoj crti vlastitog kaznenog prostora. Domaćini su se bunili da je Radeljić dirao loptu i skrenuo je u korner, no glavni sudac Duje Strukan pokazao je na ispucavanje za Martina Zlomislića.

Međutim, VAR se uključio, a provjera je trajala nekoliko minuta sve dok Strukan nije pozvan da sam pogleda situaciju. Nakon što je pregledao snimku, nije imao dvojbi i dosudio je penal. Odgovornost je preuzeo kapetan Lokomotive Duje Čop, koji je bio siguran i doveo momčad s Kajzerice u vodstvo 2-1.

Radomir Galović bacio je sve karte u napad i dobrano izmiješao sastav, a to mu se isplatilo u 90. minuti. Silvio Goričan napravio je prekršaj na desnoj strani, a prekid je izveo Amer Gojak. Sjajnim centaršutom na prvu vratnicu pronašao je kapetana Rijeke, Ivana Smolčića, koji je trzajem glavom zabio u prvi kut Šubarićeva gola.

>>POGLEDAJTE  GOLOVE S UTAKMICE

Idi na 24sata

Komentari 4

  • Spužva_Bob_Skockani 18.10.2024.

    Rijeka gubi ritam.ne kužim što su radili 10 dana. Ovo je užas. Totalno neodgovorno, skroz su me razočarali. Ne čudi me obzirom da nemaju trenera po mjeri.

  • Nabocana do bola 18.10.2024.

    imal oni sto pise im ri fiume

  • želim mir 18.10.2024.

    >>POGLEDAJTE GOLOVE S UTAKMICE<< gdje da to pogledamo' Zašto nas upućujete na videa koja nisu dostupna?

Komentiraj...
Vidi sve komentare