To je to što me zanima!

VIDEO Što radi Vini! Pretrčao je cijeli teren pa strašno pogodio! S tri gola 'najavio' Zlatnu loptu

Prvi gol uz dosta sreće, čista magija za drugi, a onda još jedan veliki solo prodor za treći gol Viniciusa Juniora (24) u 'reprizi' prošlogodišnjeg finala Lige prvaka protiv Borussije Dortmund
Vidi originalni članak

Uzeo je loptu na 20 metara od svog gola, pretrčao cijeli teren, 'izbacio' se na desnu nogu kod gostujućeg šesnaesterca i krasno pogodio te 'zapečatio' pobjedu Real Madrida protiv Borussije Dortmund (5-2) u trećem kolu Lige prvaka!

Odličan je prodor imao Brazilac Vinicius Junior (24) i zabio gol treću utakmicu u nizu, a prvi mu je to ove sezone u elitnom europskom natjecanju. Video gola možete pogledati OVDJE. Prije toga je zabio u 62. minuti kad je odlično dočekao loptu koju su s noge 'skinuli' Mbappeu, a gol možete vidjeti OVDJE.

Treći je gol Brazilac zabio u sudačkoj nadoknadi nakon još jednog čudesnog solo prodora, a gol možete vidjeti OVDJE. Najavio je tako pohod na Zlatnu loptu idućeg tjedna. 'Kraljevi' su loše krenuli u utakmicu i primili dva gola, ali onda su ubacili u klasični 'Real mode' i preokrenuli susret te na kraju nakon poraza od Lillea stigli do tri vrijedna boda.

Idi na 24sata

Komentari 37

  • dobralubenicaMeloni 23.10.2024.

    ZL treba predati Borusijinu treneru. Ubaciti Chana da čuva Viniciusa je bilo kao da mene suprotstaviš Usainu Boltu.

  • kp 23.10.2024.

    Najavio je on p.m.vi paparaci ste idioti.Ali i mafiju se pita a to su veliki klubovi.Vinisius ni blizu zlatne lopte.Ukradena je Levadoskom a trenutno igra i zabija Haland zabija a vinisius obični cirkusant nogometa.Ponašanje na terenu odvratno i nije bolji od dvojice navedenih tj.blizu njih.

  • SRAMOTE HRVATA YDZ YAJDUK 23.10.2024.

    kad igra yajduk

Komentiraj...
Vidi sve komentare