To je to što me zanima!

VIDEO Stadion je proključao! Pogledajte kako je Budimir zabio dva komada Barceloni

Barcelona prvih 7 kola nije znala za poraz, a onda je došla na gostovanje u vruću Pamplonu. Osasuna je odigrala spektakularno i slavila 4-2 uz sjajnu predstavu hrvatskog reprezentativca
Vidi originalni članak

Da nije bilo one nesretne ozljede zbog koje je propustio pet utakmica, Ante Budimir (33) je prošle sezone mogao biti i najbolji strijelac La Lige. Bio je u formi života, trpao kao na traci i na kraju došao do brojke od 17 golova, što mu je najbolji učinak u karijeri. 

S takvom Antinom formom, Osasuna se nada u novoj sezoni napasti pozicije koje vode u europska natjecanja, ali hrvatskom reprezentativcu trebalo je neko vrijeme da dohvari radnu temperaturu. U pobjedi protiv Las Palmasa (2-1) u 6. kolu zabio je prvi gol sezone, pokazao je naznake povratka u onu staru formu, a da se Ante vratio, dao je svima do znanja protiv Barcelone!

Osasuna je u 8. kolu na domaćem terenu nokautirala prvoplasiranu momčad La Lige koja u prvih 7 kola nije znala za poraz, ali onda je došla u vruću Pamplonu i dobila porciju (4-2). Hrvatski reprezentativac odigrao je maestralnu utakmicu. 

Domaćin je poveo već u 18. minuti golom Budimira! Zaragoza je probio lijevu stranu i ubacio u peterac, a tamo se pojavio stasiti Ante koji je loptu glavom pospremio u donji desni kut. 

Gol pogledajte OVDJE 

Deset minuta kasnije, novi šok za katalonskog velikana. Ibanez je poslao fenomenalnu loptu kroz sredinu za Zaragozu koji se sjurio ka golu, poslao u prazno golmana Penu i zakucao loptu u praznu mrežu. 

Početkom drugog povremena Pau Victor smanjio je na 2-1 i dao nadu gostima, ali nju je ugasio fenomenalni Ante novim golom u 72. minuti. Bio je nemilosrdan iz jedanaesterca kojeg je on sam izborio.

Gol pogledajte OVDJE 

Budimir je zaradio ovacije u 77. minuti kada je izašao iz igre, a u 85. gosti su doživjeli poniženje. Bretones im je utrpao i četvrti gol. Ipak, u samoj završnici Lamine Yamal je koliko-toliko ublažio bolni poraz. 

Idi na 24sata

Komentari 20

  • Mladenović 29.09.2024.

    Dobar Zeničanin Budimir

  • danko1471991 28.09.2024.

    Previse igraca prve postave van pogona, da su svi zdravi to je vec druga prica... Ovo je jos i dobro kako guraju s klincima...

  • FCBarcelona!! 28.09.2024.

    Steta ali ok sta je tu je..i dalje sami na vrhu tako da brige nema..bar se vidilo tko moze igrat a tko ne..bez 9/10 prvotimaca je tesko a rotacije su potrebne...idemo dalje...Viscaaaa el Barcaaaaa!!!!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare