To je to što me zanima!

VIDEO Srbi brutalno izviždali himnu Švicarske pa pobijedili. Španjolci jedva svladali Dance

Srbija je pobijedila Švicarsku 2-0 i napravila velik korak prema izbjegavanju izravnog ispadanja u niži rang. Španjolska je prestigla Dansku na prvom mjestu
Vidi originalni članak

U skupini 4 elitne Lige nacija aktualni europski prvak Španjolska je tek u završnici slomila Dansku i pobijedila 1-0. Cijelu utakmicu Španjolci su napadali, ali su i uporno propuštali prilike. Najviše su prijetili Morata i Lamine Yamal, ali su Danci uspješno odolijevali sve do 79. minute. Tada je dvoboj odlučio Martin Zubimendi, strijelac jedinog gola.

Video pogledajte OVDJE

Srbija je u Leskovcu svladala Švicarsku 2-0. Već je u uvodu bilo jasno da Švicarci neće imati topao doček jer im se od silnih zvižduka himna gotovo nije ni čula. U nadoknadi prvog poluvremena Elvedi je pogodio vlastitu mrežu za 1-0 Srbije, dok je domaćin prednost povećao nakon točno sat vremena igre, a strijelac je bio Mitrović.

Intoniranje švicarske himne u Leskovcu pogledajte OVDJE.

Mogla se Švicarska vratiti u 73. minuti, ali tada Embolo nije realizirao penal, čime je nestala i posljednja nada za Švicarce da u ovom ogledu mogu izvući pozitivan rezultat.

Video golova pogledajte OVDJE

Vodeća je sada Španjolska sa sedam bodova, odnosno, ima bod više od druge Danske. Treća Srbija je skupila četiri boda, dok su Švicarci na dnu bez bodova.

Idi na 24sata

Komentari 8

  • rjetkogluplyk 13.10.2024.

    nista drugo i ne znaju

  • Succes 12.10.2024.

    Srbija je oduvek stoka bila...

Komentiraj...
Vidi sve komentare